Peter Wright trekt een lange neus naar onder meer Michael van Gerwen.
Volledig scherm
Peter Wright trekt een lange neus naar onder meer Michael van Gerwen. © PDC

“Praatjesmaker” Peter Wright trekt letterlijk lange neus naar Michael van Gerwen en co na eindzege op World Matchplay

DARTSPeter Wright won zondagavond voor het eerst de World Matchplay tegen Dimitri Van den Bergh. En dat wilde hij maar wat graag even duidelijk maken aan enkele concurrenten, waaronder Michael van Gerwen. 

0 reacties

 1. Emotionele Simone Biles getuigt bij Senaat over seksueel misbruik teamdokter: “Niemand deed iets om ons te beschermen”
  Play
  Meer sport
  5

  Emotionele Simone Biles getuigt bij Senaat over seksueel misbruik teamdokter: “Niemand deed iets om ons te beschermen”

  Gymnaste Simone Biles (24) heeft bij de Amerikaanse Senaat getuigd over het jarenlange seksueel misbruik van meer dan 250 turnsters door Larry Nassar. De gewezen ploegarts werd in 2017 veroordeeld tot een levenslange celstraf. Er wordt nu onderzoek gevoerd naar mogelijke nalatigheid van de FBI in de zaak. “Als je toestaat dat een roofdier kinderen kwaad doet, zijn de gevolgen enorm.”
 2. Hockeyclubs krijgen er tot 150 leden in één keer bij, maar elke medaille heeft een keerzijde - dus ook een gouden: “We moeten kinderen op de wachtlijst zetten, omdat we niet genoeg terreinen hebben”
  PREMIUM
  Hockey
  6

  Hockey­clubs krijgen er tot 150 leden in één keer bij, maar elke medaille heeft een keerzijde - dus ook een gouden: “We moeten kinderen op de wachtlijst zetten, omdat we niet genoeg terreinen hebben”

  De gouden medaille van de Red Lions lokt het jonge volkje met velen tegelijk naar het hockeyveld. 40 nieuwe leden in Eeklo, 100 in Roeselare en 120 in Keerbergen. In Sint-Genesius-Rode hebben ze net een nieuwe club en drie weken later tellen ze 150 leden. Maar elke medaille heeft een keerzijde, dus ook een gouden: “We hebben meer velden nodig om verder te groeien. Want nu al moeten we een ledenstop invoeren en kinderen op de wachtlijst zetten.”