Noor Vidts was dolgelukkig met haar tweede plaats op de vijfkamp.
Volledig scherm
PREMIUM
Noor Vidts was dolgelukkig met haar tweede plaats op de vijfkamp. © BELGA

PORTRET. Wie is Noor Vidts, de 24-jarige Vilvoordse die België unieke dubbelslag bezorgde op EK indoor?

AtletiekHet goud van Nafi Thiam, dat stond in de sterren geschreven. Maar wat te denken van het zilver van Noor Vidts (24)? Noor wie? Maak kennis met de vijfkampster die voor de weg van de geleidelijkheid koos, met als eindbestemming Parijs 2024.

14 reacties

 • Dirk Kindt

  1 maand geleden
  Een ware educatieve opsteker. Proficiat aan de papa die daarvoor de nodige energie heeft kunnen vrijmaken. Nog veel succes.
 • An De Potter

  1 maand geleden
  Dikwijls gedacht aan Hanne Maudens. We konden zo maar eventjes een volledig belgisch podium gehaald hebben in de meerkamp. Stel u voor! Dames om als belg fier op te zijn!
 • DIRK VAN BRUSSEL

  1 maand geleden
  Robert Van Driessche, zoals traditioneel afbraak commentaar ! Het is de positieve commentaar die de atleet stimuleert . Maar dat is blijkbaar aan de Vlaming niet besteed. Wanneer is het wel goed ? Blijkbaar nooit. Op sportgebied bent U een onbekende.
 • Robert Van Driessche

  1 maand geleden
  Hoelang nog de hemel in geprezen, ben benieuwd hoelang dat het gaat duren? Wel leven wel in België en daar worden makkelijk stambeelden gezet en even snel neergehaald.
 • Odilon Van Pimperzele

  1 maand geleden
  Dikke proficiat met deze knappe prestatie, eindelijk ook een Belgische atlete die het nieuws haalt zonder positieve discriminatie.
 1. Minister van Sport Weyts roept op om Belgische olympiërs zo snel mogelijk te vaccineren: “Ze verdienen gelijke kansen”
  Play
  Olympische Spelen
  49

  Minister van Sport Weyts roept op om Belgische olympiërs zo snel mogelijk te vaccineren: “Ze verdienen gelijke kansen”

  Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) roept op om onze Belgische atleten zo snel mogelijk te vaccineren, voor de Olympische Spelen van deze zomer. In totaal gaat het om zo’n 500 sporters. Volgens Weyts kunnen zij zich nu minder optimaal voorbereiden dan atleten uit andere landen die wél al gevaccineerd zijn. Maar de beslissing ligt bij minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"