Bart Meganck
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Meganck © Photo News

PORTRET. Wie is Bart Meganck, de topmagistraat die zich na turndossier ook buigt over Vande Broek? “Hij kent én snapt sport”

Meer sportNet als in het turndossier stelde sportminister Ben Weyts (N-VA) woensdag de topmagistraat Bart Meganck (53) aan om de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan het adres van bondscoach Gert Vande Broek te onderzoeken. Wie is de man die over de jaren heen tot een autoriteit in de sportwereld is uitgegroeid?

6 reacties

 • jan boden

  1 maand geleden
  De Yellow Tigers beschikten sinds september 2014 over een vrouwelijke teamarts. Tegen haar moeten ze af en toe toch eens hun hart gelucht hebben. Hoe kijkt zij tegen heel deze zaak aan ?
 • Stroobants Alexander

  1 maand geleden
  Zonder harde hand kan je geen toppers kneden. Max verstappen heeft een spartaanse opvoeding gekregen als ook Steff Graf. De Dekker heeft met harde hand over het judo gewaakt met gekend resultaat.
 • wesley netnem

  1 maand geleden
  Onze Politici zouden ook Ons moeten Kennen en Snappen ? Ze zouden ook moeten weten welke Noden er zijn ? Maar tot Nu toe geven ze Niet thuis !? miljarden aan subsidies elk jaar aan de Rijken hun bedrijven terwijl ze die helemaal niet nodig hebben ? Maar voor pensioen , ziekenzorg , armoede , ezv ...is er nooit geld ! Wat weet zo'n Bureau Plant nu over het echte leven en de Realiteit daarin ?
 • pascal daemen

  1 maand geleden
  Type Vermassen . Persoonlijke prestige is belangrijker dan de waarheid . Dat zal zeker geen probleem zijn met politiek verkozen rechters . Hierbij gaan wij 200 jaar terig in de tijd .
 • Eric De Baeremaeker

  1 maand geleden
  Er is bij de turnfederatie toch ook niets veranderd ?