gerwynpriceiceman180
Volledig scherm
PREMIUM
© gerwynpriceiceman180

PORTRET. Gerwyn Price, opponent van Huybrechts, gehaat door publiek en ex-buitenwipper die 47 hechtingen kreeg: “Ik koop elk jaar nieuwe huizen”

WK dartsEen stevige tegenstander voor Kim Huybrechts op het WK darts straks. Letterlijk en figuurlijk. Titelverdediger Gerwyn Price (36) stootte in januari 2021 op het WK zijn grootste jubelkreet uit. Een bekroning voor de opvallende carrièreswitch van de spierbundel uit Wales, die tot 2014 rugby speelde. Prices’ straffe opmars in het darts ging gepaard met een reputatie van ‘bad boy’, die sinds een opstootje aan de oche niet meer geliefd is bij het publiek. Een portret van ‘The Iceman’.

13 reacties

 • kaito martin

  3 weken geleden
  Dimi ? Johan en Jan ….? Ik dacht dat hy eruit lag !
 • Patrick Jouck

  3 weken geleden
  Topkerel.
 • Jean Paul Heck

  3 weken geleden
  Van gerwen is nog altijd het enige fenomeen in de dartsport van nu. Hij zal volgende week zijn titel herveroveren
 • Youri Verstraete

  1 maand geleden
  Clayton en Price zijn zeer goeie vrienden, hebben zelfs landentornooi gewonnen samen. Dus onsympathiek kan je Price niet noemen als je hem niet persoonlijk kent.
 • Franky Malfliet

  1 maand geleden
  Ik ben fan Gerwyn
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Twee teams voor de toekomst: Cavaliers en Grizzlies mengen zich nu al onder de grote jongens
  NBA

  Twee teams voor de toekomst: Cavaliers en Grizzlies mengen zich nu al onder de grote jongens

  Geen New York, San Francisco, Miami of LA, maar Cleveland, Ohio en Memphis, Tennessee. Allesbehalve de meest aantrekkelijke steden in de Verenigde Staten. Iets wat je tegenwoordig niet over hun basketbal kan zeggen. De Cavaliers, uit Cleveland, en de Grizzlies, uit Memphis, terroriseren de NBA met intensief en fysiek spel. Twee piepjonge ploegen met elk een ster in wording als aanvoerder. Teams voor de toekomst, maar die nu al furore maken.