.
Volledig scherm
PREMIUM
. © rv

PORTRET. De zorgeloze, maar niet vanzelfsprekende jeugd van Nafi Thiam: “Als ik het moeilijk heb, denk ik aan wat mijn mama heeft moeten doormaken”

Zelf vond Nafi Thiam (27) haar jeugd zorgeloos. Een beetje atletiek omdat haar mama Daniele dat deed. Goeie punten op school. Veel vriendinnen. Rhisnes, een dorpje bij Namen, was een veilige haven. Maar vanzelfsprekend was het niet, in een gezin van vier kinderen met enkel het leerkrachtenloon van moeder. Gelukkig was er...een pot confituur om haar aan het lopen te krijgen.

2 reacties

 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Van mij mag Thiam maandelijks tot haar 35 ste jaar een rijkelijke beloning krijgen van de Belgische staat, zij brengt ons land meer bij dan die 450 parlementsleden die niks voort brengen dan ambras. Sommige weten niet wat je moet doen en laten om met de drie kleur in de nek te pronken. Proficiat Thiam!
 • Luc Block

  2 maanden geleden
  Proficiat voor de beste atlete van ons land. Hoop nu ook dat ze er beter van wordt op gebied van centjes. Want als je dan leest dat de flames 200 € krijgen per match dan heb ik toch wel mijn bedenkingen. We mogen gerust wat trotser zijn op onze atletes
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.