BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
© BELGA_HANDOUT

PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Huybrechts gaat ondanks sterke partij de boot in tegen Lewis - Van den Bergh toont hoog niveau bij terugkeer en stoot wel door

DartsDimitri Van den Bergh heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de Players Championship Finals in het Engelse Minehead. Hij haalde een hoog niveau tegen de Let Madars Razma en won met 6-3. Kim Huybrechts moest de duimen leggen tegen de uiterst sterke Adrian Lewis en moet vroegtijdig inpakken. Vanavond staan nog zestien wedstrijden op de agenda.

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Dimitri Van den Bergh zakt na isolatie zonder verwachtingen af naar Players Championship Finals: “Corona maakt je manier van ziek zijn dubbel zo erg”
  PREMIUM
  Darts

  Dimitri Van den Bergh zakt na isolatie zonder verwachtin­gen af naar Players Champions­hip Finals: “Corona maakt je manier van ziek zijn dubbel zo erg”

  ‘Dancing Dimi’ moest zijn dansbenen een tijdje opbergen. Twee dagen voor hij zou deelnemen aan de Grand Slam of Darts legde Dimitri Van den Bergh (27) een positieve coronatest af en moest hij in isolatie. Vier dagen platte rust en een gebrek aan training maken dat hij de Players Championship Finals vandaag zonder hoge verwachtingen aanvat.