BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
© BELGA_HANDOUT

PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Dimitri Van den Bergh botst op sterke Noppert - Na Cross en Wade sneuvelt ook wereldkampioen Gerwyn Price

DartsEinde verhaal voor de Belgen na twee rondes op de Players Championship Finals. Na Kim Huybrechts gisteren moest Dimitri Van den Bergh vandaag de duimen leggen voor de Nederlander Danny Noppert, die een hoog niveau haalde. Ronde drie werd ‘s avonds dan weer het eindstation voor kleppers als Rob Cross, James Wade en Gerwyn Price.

3 reacties

 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Er is werkelijk geen enkele (café)sport waarin de Nederlanders niet schitteren.
 • Françoise Dupont

  2 maanden geleden
  geen excuus voor Dimitri, hij kan beter dansen dan dubbels uitgooien
 • Steven Avonts

  2 maanden geleden
  Moehahaha, ons kampioentje toch. Heb het hier al ettelijke keren geschreven, prutser! Hoe blijven mensen toch geloven in zo een aansteller? Net zoals de nationale voetbalploeg.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.