BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
© BELGA_HANDOUT

PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Dimitri Van den Bergh botst op sterke Noppert - Na Cross en Wade sneuvelt ook wereldkampioen Gerwyn Price

DartsEinde verhaal voor de Belgen na twee rondes op de Players Championship Finals. Na Kim Huybrechts gisteren moest Dimitri Van den Bergh vandaag de duimen leggen voor de Nederlander Danny Noppert, die een hoog niveau haalde. Ronde drie werd ‘s avonds dan weer het eindstation voor kleppers als Rob Cross, James Wade en Gerwyn Price.

3 reacties

 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Er is werkelijk geen enkele (café)sport waarin de Nederlanders niet schitteren.
 • Françoise Dupont

  2 maanden geleden
  geen excuus voor Dimitri, hij kan beter dansen dan dubbels uitgooien
 • Steven Avonts

  2 maanden geleden
  Moehahaha, ons kampioentje toch. Heb het hier al ettelijke keren geschreven, prutser! Hoe blijven mensen toch geloven in zo een aansteller? Net zoals de nationale voetbalploeg.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.