BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
© BELGA_HANDOUT

PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Dimitri Van den Bergh botst op sterke Noppert - Na Cross en Wade sneuvelt ook wereldkampioen Gerwyn Price

DartsEinde verhaal voor de Belgen na twee rondes op de Players Championship Finals. Na Kim Huybrechts gisteren moest Dimitri Van den Bergh vandaag de duimen leggen voor de Nederlander Danny Noppert, die een hoog niveau haalde. Ronde drie werd ‘s avonds dan weer het eindstation voor kleppers als Rob Cross, James Wade en Gerwyn Price.

3 reacties

 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Er is werkelijk geen enkele (café)sport waarin de Nederlanders niet schitteren.
 • Françoise Dupont

  2 maanden geleden
  geen excuus voor Dimitri, hij kan beter dansen dan dubbels uitgooien
 • Steven Avonts

  2 maanden geleden
  Moehahaha, ons kampioentje toch. Heb het hier al ettelijke keren geschreven, prutser! Hoe blijven mensen toch geloven in zo een aansteller? Net zoals de nationale voetbalploeg.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.