Thomas Pieters.
Volledig scherm
Thomas Pieters. © GETTY

Pieters haalt cut op European Masters, Colsaerts moet inpakken

Thomas Pieters heeft zich geplaatst voor de twee finaleronden op het European Masters golftoernooi (EPGA/2,7 miljoen euro), dat plaatsvindt in het Zwitserse skioord Crans Montana. Nicolas Colsaerts is uitgeschakeld.

 1. Gevaert en Hellebaut laten licht schijnen over gedoodverfde opvolgers: “De nieuwe Kim en Tia? Geef Rani en Merel tijd”
  PREMIUM
  Atletiek
  1

  Gevaert en Hellebaut laten licht schijnen over gedoodverf­de opvolgers: “De nieuwe Kim en Tia? Geef Rani en Merel tijd”

  Nafi Thiam en de broers Borlée, dat zijn uiteraard de speerpunten en medaillehoop van Team Belgium op het EK indoor. Maar wat met het jong talent dat in het Poolse Torun z’n grote internationale debuut maakt? Worden Rani en Merel de nieuwe Kim en Tia? We vragen het Gevaert en Hellebaut zelf, die er meteen enkele tips bovenop gooien. “Een hoogspringmat is een hoogspringmat, of die nu in België of in Polen ligt.”
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart