Pieter Timmers: 'Het zwemmen heeft mijn gezin in veel dingen beperkt. Dat mag nu eens gedaan zijn. Ik wil niet meer altijd neen moeten zeggen.'
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Timmers: 'Het zwemmen heeft mijn gezin in veel dingen beperkt. Dat mag nu eens gedaan zijn. Ik wil niet meer altijd neen moeten zeggen.' © Carmen De Vos

Pieter Timmers zegt het zwembad vaarwel: “Onze wens voor een tweede kind willen we niet nog anderhalf jaar on hold zetten”

ZwemmenHet is officieel: Pieter Timmers (32) zal geen tweede keer olympisch eremetaal winnen. Eind dit jaar zwaait hij het zwembad vaarwel, en hij heeft geen grammetje spijt. “Het leven is meer dan chloor alleen.”

5 reacties

 • Daniel Nicolas

  1 jaar geleden
  Succes Pieter en bedankt voor de mooie momenten die je ons bezorgde.
 • Cyriel Van den Eede

  1 jaar geleden
  Idd. Groot gelijk. Een gezin is belangrijker . Een medaille leg je in de kast, van een gezin geniet je voor de rest van je leven.
 • Willy Scholaart

  1 jaar geleden
  Geeft hij anderhalf jaar nodig om een kind te maken lol, iemand anders moet toch ook verder gaan werken als ze kinderen willen.
 • robrecht Peeters

  1 jaar geleden
  als hij nu nog niet stopt betekent dat hij nog ergens baantjes kan trekken terwijl de zwembaden gesloten zijn. Hoe zit dit in mekaar?
 • Yves De Groote

  1 jaar geleden
  Groot gelijk man; Er zijn belangrijker dingen in het leven dan een blikken medaille in goudkleur. 't Is niet al goud dat blinkt.