instagram parisfury1
Volledig scherm
© instagram parisfury1

Paris en Tyson Fury, ‘Gypsy King en Queen’: “Het huwelijk is zoals de bokssport. Je moet ervoor werken”

Fury vs WhyteZwaargewichten in de ring, maar niet daarbuiten. Zowel Tyson Fury als Dillian Whyte, die zaterdag om de WBC-wereldtitel in een volgepakt Wembley vechten, houden er een erg sober liefdesleven op na. Net als Mike Tyson heeft Fury (33) zes kinderen, maar daar houdt de familiale vergelijking tussen de twee op. Terwijl ‘Iron Mike' vooral bekend stond om zijn onstuimig liefdesleven (“Brad Pitt smeekte me hem niet te slaan toen ik hem op heterdaad betrapte”), zweert Fury trouw aan Paris (32), met wie hij al sinds zijn vijftiende samen is. Ze houden zich ook aan de regels van de zigeunergemeenschap. En dat betekende ook niet samen slapen voor het h

0 reacties

 1. Wat drijft de broers Borlée? Volgens onze atletiekspecialiste willen ze nog kers op de taart: “Volharding loont. Dat weten ze zelf als de besten”
  Play
  PREMIUM
  WK ATLETIEK
  3

  Wat drijft de broers Borlée? Volgens onze atle­tiekspe­ci­a­lis­te willen ze nog kers op de taart: “Volharding loont. Dat weten ze zelf als de besten”

  De Belgian Tornados hebben het opnieuw geflikt. Op het WK atletiek in Eugene pakten de 4x400m-mannen brons. Onze atletiekspecialiste Valerie Hardie volgt de ploeg van coach Jacques Borlée al jaren en buigt zich over de vraag waarom vooral de broers Borlée zichzelf maar blijven afbeulen. “Niet geschoten is altijd mis, zo redeneren zij richting de Spelen van 2024.” Lees hieronder de volledige analyse.