Volleypromslaureaten Seppe Baetens (MVP bij de mannen), Sarah Cools (MVP bij de vrouwen) en Frank Depestele (coach van het jaar bij de mannen).
Volledig scherm
Volleypromslaureaten Seppe Baetens (MVP bij de mannen), Sarah Cools (MVP bij de vrouwen) en Frank Depestele (coach van het jaar bij de mannen). © RV

OVERZICHT. D’Hulst en Van Avermaet beste spelers en Depestele beste coach: dit zijn alle laureaten van de Volleyproms

VolleybalMet het (online) gala van de Volleyproms kent het volleybalseizoen haar ontknoping. Landskampioenen Roeselare en Asterix Avo vaardigen met Stijn D’Hulst en Silke Van Avermaet de Speler en Speelster van het Jaar af. Ook de beste trainers, rookies en beste Belgen in het buitenland werden in de bloemetjes gezet. Een overzicht van alle prijzen.

0 reacties

 1. Ook in golfsport heisa over ‘Super League’: “Wie intekent, denkt alleen aan zijn eigen bankrekening”
  Golf

  Ook in golfsport heisa over ‘Super League’: “Wie intekent, denkt alleen aan zijn eigen bankreke­ning”

  Terwijl in het voetbal de Super League op sterven na dood is, geven Saoedische investeerders hun plannen om een lucratieve Premier Golf League op te richten (voorlopig) niet op. Meer zelfs: ze zijn volop aan een charmeoffensief bezig om topspelers onder contract te leggen, in ruil voor 30 miljoen dollar (25 miljoen euro) aan ‘tekengeld’. De Amerikaanse PGA en European Tour maakten duidelijk dat wie intekent op de Premier Golf League niet meer welkom is op hun profcircuit.
 1. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"

 2. Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"
  Play

  Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"