Yoshiro Mori, voorzitter van het organisatiecomité van de Spelen in Tokio.
Volledig scherm
Yoshiro Mori, voorzitter van het organisatiecomité van de Spelen in Tokio. © REUTERS

Organisatie Spelen houdt vrijdag crisisberaad na vrouwonvriendelijke uitspraken voorzitter Mori

Olympische SpelenDe organisatoren van de komende Olympische Spelen in Tokio houden vrijdag een crisisvergadering. Er ontstond recent heel wat commotie na enkele vrouwonvriendelijke uitspraken van Yoshiro Mori, de voorzitter van het organisatiecomité.

1 reactie

 • piet devlieger

  7 maanden geleden
  Indien mijn echtgenote met zo'n uitspraak zou geconfronteerd worden als die van Yoshiro Mori (of van gelijk wie) zou ze haar schouders ophalen en gewoon antwoorden : 'klets maar raak, old man, we zullen wel doen wat we moeten doen - we hebben je niet nodig. Ga maar je kopje thee drinken'. Is er voor zoiets nu echt een crisisberaad nodig ? Die hebben ook niet veel te doen - of ze worden veel betaald om aan een beraad deel te nemen over dergelijke onbenulligheden.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Na Peter Genyn zijn ook Roger Habsch en Joyce Lefevre slachtoffer van sabotage op de Paralympische Spelen
  Paralympische Spelen
  8

  Na Peter Genyn zijn ook Roger Habsch en Joyce Lefevre slachtof­fer van sabotage op de Paralympi­sche Spelen

  Nadat vrijdag al duidelijk werd dat er de voorbije dagen geknoeid werd met de wheeler van Peter Genyn, raakte zondag nog een tweede en derde geval van sabotage bij de Belgische delegatie op de Paralympische Spelen in Tokio bekend. Ook de banden van de wheeler van Roger Habsch en de banden van de rolstoel van Joyce Lefevre werden de voorbije dagen platgestoken.
 3. Wales heeft het niet onder de markt met Litouwen maar stoot wel door op World Cup of Darts, ook Nederland, Schotland en Duitsland naar laatste acht
  Darts
  1

  Wales heeft het niet onder de markt met Litouwen maar stoot wel door op World Cup of Darts, ook Nederland, Schotland en Duitsland naar laatste acht

  De avondsessie in de achtste finales van de World Cup of Darts zit erop. Geen verrassingen, al moest vooral Wales wel tot het uiterste gaan om een voortijdige uitschakeling tegen Litouwen te voorkomen. ‘t Was vooral Gerwyn Price en niet Jonny Clayton die z’n land aan een ticket voor de kwartfinales hielp. Voorts klopte Schotland Polen en ontdeed Nederland zich van Singapore (beiden 2-0), terwijl Duitsland het na een belle haalde van Japan (2-1). Morgen om 13u worden de kwartfinales op gang gegooid, ook die volgt u uiteraard LIVE op HLN.be en op VTM2!