USA TODAY Sports
Volledig scherm
© USA TODAY Sports

Opschudding in NBA: twee spelers ruziën, mét vier uitsluitingen als gevolg

NBAOpschudding in de NBA. Rudy Gobert en Myles Turner kregen het tijdens de partij tussen Utah en Indiana met elkaar aan de stok. Beide spelers werden vervolgens uitgesloten, net zoals Goberts ploeggenoten Donovan Mitchell en Joe Ingles.

0 reacties

 1. Gerwyn Price, fel uitgejouwd door fans, krijgt het aan de stok met toeschouwer
  Play
  WK Darts
  15

  Gerwyn Price, fel uitgejouwd door fans, krijgt het aan de stok met toeschou­wer

  Het was niet de avond van Gerwyn Price. De Welshman werd uitgeschakeld op het WK na een bewogen kwartfinale tegen Michael Smith. Price, de uitredende wereldkampioen, werd ondanks een ninedarter fel uitgejouwd door het publiek in Ally Pally. In de achtste set stopte hij zelfs even met gooien toen een toeschouwer hem bleef storen. Het is nog onduidelijk wat er precies geroepen is. Price verloor uiteindelijk met 4-5.
 2. ‘Country Roads’, ‘Happy’ of gewoon keiharde hardstylebeats: geniet, brul en dans mee met deze fantastische walk-ons op het WK darts
  Play
  WK darts
  1

  ‘Country Roads’, ‘Happy’ of gewoon keiharde hardstyle­be­ats: geniet, brul en dans mee met deze fantasti­sche walk-ons op het WK darts

  Darts en walk-ons. Dat is zoals bubbels op Nieuwjaar: onlosmakelijk met elkaar verbonden. En of we op het WK darts dit jaar fantastische entrees zagen. Kippenvel bij Oasis, een komiek bij ‘YMCA’ en hardstylebeats die voor de Nederlander in kwestie gewoon aanvoelen als... Mozart. Dit waren de beste opkomsten in Ally Pally. Wat is uw favoriet?