Jamal Ben Saddik vecht zaterdag om de wereldtitel bij de zwaargewichten tegen Rico Verhoeven.
Volledig scherm
PREMIUM
Jamal Ben Saddik vecht zaterdag om de wereldtitel bij de zwaargewichten tegen Rico Verhoeven. © Photo News

Opnieuw kanker, anderhalve maand in de cel, depressief. Het absurde jaar van Jamal Ben Saddik: “Ik had geen zin om verder te gaan”

Meer sportBijna in een rolstoel. Derde keer kanker. Anderhalve maand in de cel. Depressief. Ellende was in 2021 de rode draad voor Jamal Ben Saddik (31). Met een gevecht om de wereldtitel wilde hij komaf maken met de miserie, maar na een spetterende strijd won Rico Verhoeven. Voor hij in de ring stapte, vertelde Ben Saddik zijn opmerkelijk verhaal. “Het lijkt uit de boeken te komen.”

7 reacties

 • Vanessa Mortier

  1 jaar geleden
  Proficiat Rico. Goed gedaan.
 • Bart Vermeulen

  1 jaar geleden
  Wat zoekt die in de ring?
 • rita van driessche

  1 jaar geleden
  Succes Jamal al vrees ik dat deze Rico ubermachtig is en onverslaanbaar.
 • Andy piat

  1 jaar geleden
  Geen schijn van kans maakt saddik
 • Didier Deleuil

  1 jaar geleden
  Alvast een mooi excuus artikel voor als hij straks alle hoeken van de ring te zien krijgt.
 1. Roeselare moet setje aan Gent laten
  LOTTO VOLLEY LEAGUE

  Roeselare moet setje aan Gent laten

  Gentcoach Van Huffel sleutelde aan zijn team en begon met Fischer, Doumbia en Brems in de basis. Bij Roeselare was Ahyi de opvallende naam tussen de lijnen. De ex-speler van Gent kende een moeilijke start met een offensieve 2 op 9. Bij Roeselare mochten ze zich gelukkig prijzen dat de tegenstander op aanvallend vlak niets voorstelde in het openingsspel. Het team geraakte in dat onderdeel maar aan 26%. Met zo’n cijfers kun je geen spelletje pakken. Dat gebeurde wel na de kampwissel omdat Gent met Fischer (7 op 10) en Vandecaveye (5 op 10) nu wel beter voor de dag kwam. Vanmedegael greep in de derde beurt in door Koukartsev in te brengen maar het was vooral een sterk middencompartiment dat de West-Vlamingen over de streep trok. Van Huffel gooide in het laatste spel met De Vries en Kjaer zijn aanvallende troeven op tafel. Beiden losten de verwachtingen in maar de Gentenaars kregen maar geen vat op het Roeselaarse midden., Tammearu liet zich op de hoeken gelden. De topscorer zou ook uitgeroepen worden tot man van de match.