.
Volledig scherm
. © rv

Ooit een beloftevolle wielrenner, nu een toptalent in de paardensport: maak kennis met Bart Jay Junior Vandecasteele, de Evenepoel van de jumping

RuitersportHij had een toekomst voor zich in het wielrennen, maar stapte over naar de paardensport. De 16-jarige Bart Jay Junior Vandecasteele droomt van goud op de ruiterspelen voor jongeren, eind deze week in Aken. “Een podiumplaats zou mooi zijn, maar ik ga toch voor het hoogste schavotje.”

0 reacties

  1. Red Dragons geplaagd door blessures en afzeggingen  voor EK-kwalificatiecampagne: “Grote groep jong talent zonder ervaring”
    VOLLEYBAL

    Red Dragons geplaagd door blessures en afzeggin­gen voor EK-kwalifica­tie­cam­pag­ne: “Grote groep jong talent zonder ervaring”

    De Final Four van de Golden League hebben ze niet gehaald, vanavond beginnen de Red Dragons onder de nieuwe bondscoach Emanuele Zanini (57) aan het tweede luik, de kwalificatieronde voor het EK 2023. De Italiaan zit met kopzorgen, want hij moet aan de slag met een fel verjongde selectie. En dat had hij niet zien aankomen… “Het werd mij anders voorgesteld.”