Tom Brady and Gisele Bündchen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Brady and Gisele Bündchen. © Getty Images for UCLA Institute

Ooit als 199ste gedraft, nu met 7de Super Bowl-zege beste quarterback aller tijden: het verhaal achter Tom Brady, ‘the man you love to hate’

Super BowlHet perfecte leven, de perfecte vrouw, de perfecte sportman. Thomas Edward Patrick Brady Jr. (43) pakte vannacht zijn zevende zege in de Super Bowl. Een portret van de beste quarterback aller tijden. The man you love to hate.

4 reacties

 • Jonas Gent

  1 maand geleden
  Youri: eerst winnen in New Orleans en Brees, daarna in Green Bay en Rodgers en tenslotte de Super Bowl tegen Mahomes en geen enkele touchdown toestaan. Nu kan je toch niet spreken over cheaten, al ben je een hater ;-)
 • Youri Verstraete

  1 maand geleden
  Tja, meerdere keren gepakt voor cheaten. De "tuckrule", ballen te zacht opblazen, defletagate, gepakt voor het bespioneren van de tegenstander om zo hun codes te ontcijferen, ...enz. Zo heilig is hij nu ook weer niet. Aan bijna iedere superbowl winst zit wel een geurtje die eraan voorafging. Enkel tegen Atlanta keer hij nog op miraculeuze wijze terug, credits for that. Nu heeft hij een superteam gebouwd rond hem. Iedere deftige QB kan hiermee een superbowlrun maken als je kijkt naar het talent.
 • Wim Van Holder

  1 maand geleden
  American football ziet er saai uit voor ons, maar de sfeer in het stadion is fantastisch. Als je ooit maar één stukje zou kijken: Super Bowl 51 van 2017, waarin de grootste achterstand ooit in een Super Bowl werd goedgemaakt. In het derde quarter stonden de NE Patriots 25 punten achter (3-28) en komen ze net voor het eindsignaal op gelijke hoogte, om uiteindelijk ook te winnen met 34-28 in de eerste overtime uit de geschiedenis van de Super Bowl. Ik blijf er elk jaar een hele nacht voor wakker!
 • Marc Janssens

  1 maand geleden
  American Football is niet zo populair in EU maar het is zowel een ongelofelijk tactische als geweldadige sport en dat is wat ik er zo super aan vind. Ik volg de sport en New England Patriots sinds 2009 en Tom (nickname TB12) is een freak of nature uitzondering om op z'n 43e in deze contact sport op zo'n elite niveau te blijven spelen.
 1. De 25 goals van topschutter Paul Onuachu
  Play

  De 25 goals van topschut­ter Paul Onuachu

 2. Clement over wel heel vroege wissel van doelpuntenmaker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”
  Play
  Club Brugge
  14

  Clement over wel heel vroege wissel van doelpunten­ma­ker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”

  7 maart