REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Onze watcher ziet dat Loena Hendrickx zich met haar zilveren medaille in een indrukwekkend lijstje plaatst: “Er zit veel Nina in Loena”

Meer sportLoena Hendrickx heeft haar naam op dit WK kunstschaatsen helemaal gemaakt met een historische zilveren medaille. Voortaan volstaat haar voornaam ‘Loena’ als begrip, zo meent onze watcher Bart Fieremans. Net zoals bij die andere Belgische wereldtoppers Nina in gymnastiek, Nafi in atletiek en vroeger ‘Kim & Justine’ in tennis.

3 reacties

 • Suzanne Govaerts

  1 jaar geleden
  Super gedaan, je mag fier zijn. Dikke proficiat.
 • willy staes

  1 jaar geleden
  Dikke proficiat , dit is pure sport .
 • Monique Moens

  1 jaar geleden
  Geweldig gedaan. Zo van genoten. Dikke proficiat. Uw kansen goed benut nu Rusland afwezig was.
 1. Topatleet schrijft positieve epotest toe aan coronavaccinatie, maar valt al snel door de mand

  Topatleet schrijft positieve epotest toe aan coronavac­ci­na­tie, maar valt al snel door de mand

  Zane Robertson (33), een topatleet uit Nieuw-Zeeland met records op de halve marathon en marathon, is zwaar door de mand gevallen toen hij een positieve epotest weet aan een coronavaccinatie in Kenia. De leugen van Robertson, nog aanwezig op de Spelen van Tokio, werd al snel ontmaskerd. Het sporttribunaal schorste hem voor acht jaar, meteen het einde van zijn carrière. Nu het hele verhaal naar buiten komt, kan Robertson met zijn staart tussen de benen niet anders dan toegeven dat hij zich bewust had vergrepen aan verboden middelen.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.