rv
Volledig scherm
© rv

Onvervalste snookerstunt én gefilmd: Thai laat break van 155 optekenen hoewel maximum 147 telt

SnookerThepchaiya Un-Nooh (36) heeft snookergeschiedenis geschreven. In welgeteld 7 minuten en 43 seconden goed voor een break van 155, hoewel de maximumbreak in een snookergame 147 punten telt. Slechts de tweede ooit die zo’n 155 lukt, maar wel de eerste waarvan er ook beelden bestaan. Ook al komen die dan van de bewakingscamera.

1 reactie

 • Wendy Vandereyken

  2 maanden geleden
  Mooi, alleen jammer dat het niet op een officieel tornooi gebeurde. Voorlopig zal het wereldrecord van O'Sullivan, een 147-break in 5 minuten en 20 seconden tijdens het WK van 1997 nog wel een hele tijd blijven, en ik zie dat niet zo snel gebroken worden.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.