Onthutsend: jonge, zwarte American football-speler gedwongen om in locker met bananenschillen te zitten

Meer sportOnthutsende beelden uit de Verenigde Staten. Een jonge, zwarte American football-speler wordt door zijn ploegmaats gedwongen om in een locker met bananenschillen te gaan zitten. Eén van de teamgenoten dreigt in het filmpje zelfs om de knieën van de jongen te breken als hij het niet zou doen. De politie is een onderzoek gestart en heeft alle betrokkenen al ondervraagd.

4 reacties

 • Anthony Peeters

  3 weken geleden
  Ben er vrij zeker van dat hier weer een belangrijk detail ontbreekt! Kan mij niet voorstellen dat hem de enige zwarte in de ploeg is en als er nog zijn dat ze hem niet verdedigen! Bananen kunnen ook iets anders symboliseren. Misschien de rugby bal te vaak laten vallen ofzo
 • johan De Coninck

  3 weken geleden
  De vraag die hierbij gesteld moet worden is: Als dit in een American Football team uit een high school in Illinois is dan kan toch verondersteld worden dat een groot deel, zo niet de meerderheid van zijn teamgenoten zwart is. Waarom hebben die niet ingegrepen? Also: De bewering dat de de man van wie men de stem hoort dat hij de jongen bedreigd dat hij zijn knieen zal breken is op niets gebaseerd. Je hoort aan zij toon dat dit geen echt dreigement is.
 • patrick de bock

  3 weken geleden
  Op zoiets moet gereageerd worden met een gepaste straf
 • Christien De Waele

  3 weken geleden
  Is helemaal geen grap.
 1. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"

 2. Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"
  Play

  Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"