Dimitri Van den Bergh verloor gisteren in de achtste finales.
Volledig scherm
Dimitri Van den Bergh verloor gisteren in de achtste finales. © IMAGO

Ongeziene kijkcijfers in Vlaanderen voor WK Darts: u keek massaal naar match van ‘Dancing Dimi’

WK DartsGevloek en teleurstelling gisteravond. Niet alleen bij Dimitri Van den Bergh in het Londense ‘Ally Pally’, maar ook in de Vlaamse huiskamer. 332.000 kijkers zaten voor de buis voor de achtste finale van ‘Dancing Dimi’ op VTM 4, met een piek van maar liefst 430.000.

36 reacties

 • Guido Volkaerts

  2 weken geleden
  Jammer dat Dimi de eerste drie sets niet zo goed in de wedstrijd zat, leek een beetje last te hebben van stress... Maar herpakte zich goed en liet zien dat hij daar terecht stond. Misschien eens denken aan een mental coach, het is uiteindelijk topsport hé... Als het een troost mag zijn: Wat gooit Dimi mooi, klasse, een streling voor het oog. En dit kon je dan weer niet van zijn tegenstander zeggen, die "harkte" maar wat met die pijltjes. Maar voor uitvoering krijg je jammer genoeg geen punten.
 • Catherine MISTIAEN

  2 weken geleden
  Inderdaad verslavend om naar te kijken, zoals men zei in het nieuws. Ideaal ook om thuis te doen, moet je in huis hebben. Voor elke leeftijd.
 • BART BOECKX

  2 weken geleden
  Dat was lekker om te kijken en mee te leven Dimi... Hopelijk nog veel mooie momenten .. ondanks de ontgoocheling was het superspannend en tof om te volgen.. proficiat !
 • nick verheyen

  2 weken geleden
  Ik was 1 van de kijkers,maar dan ook alleen omdat op tv tegenwoordig echt niks op is, echt triestig
 • Ronald Van Ee

  3 weken geleden
  Hoog tijd dat er ook eens andere sporten dan voetbal en koers op tv komen ,net als deze sterren zijn er nog vele andere landgenoten die meedraaien aan de top in hun sport en zelfs wereldkampioen zijn maar nooit op tv komen en meer moeite moeten opbrengen dan voetballers en voor alle kosten zelf moeten opdraaien ,en geen miljoenen verdienen !
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"