Lindsey De Grande
Volledig scherm
Lindsey De Grande © BELGA

Ondanks chronische leukemie en corona blijft Lindsey De Grande dromen van Tokio: “Zonder mijn sport is de pijn veel sterker”

Meer sport“Het is een beetje vechten tegen de bierkaai.” En tóch geeft Lindsey De Grande de hoop niet op. Zo lang de poort naar Tokio niet definitief op slot zit, blijft de 32-jarige atlete knokken voor een olympisch ticket - ondanks chronische leukemie en een coronapandemie.

1 reactie

 • Lieven Christoffels

  1 jaar geleden
  Wat een moed! Hopelijk haalt ze de limiet en blijft haar leukemie in sluimerstand.
 1. Topsportcoördinator Rutger Smith maakt balans op na succesvolste WK atletiek ooit voor Belgen: “Thiam kan weer genieten van wat ze doet”
  PREMIUM
  WK ATLETIEK
  2

  Topsport­coö­r­di­na­tor Rutger Smith maakt balans op na succesvol­ste WK atletiek ooit voor Belgen: “Thiam kan weer genieten van wat ze doet”

  Queen Nafi is weer terug in het land, net als alle andere WK-medaillewinnaars. Niet dat er veel tijd is om op adem te komen want over een drietal weken wacht hen alweer het EK in München. Voor het zover is, maakt topsportcoördinator Rutger Smith van de Vlaamse atletiekliga (VAL) nog een stand van zaken op: “Als Jacques Borlée zegt: ‘Ik stop ermee’, dan ga ik zeker Kevin of Jonathan vragen of het hen interesseert om hem op te volgen.”