Arthur Van Doren en Alexander Hendrickx.
Volledig scherm
Arthur Van Doren en Alexander Hendrickx. © Photo News/AP

Olympische hockeykampioenen Hendrickx en Van Doren genomineerd voor wereldspeler van het jaar, ook doelman Vanasch en coach McLeod maken kans op een prijs

HockeyDe Internationale Hockeyfederatie FIH heeft de genomineerden voor de Hockey Star Awards 2020-2021 bekend gemaakt. Met Alexander Hendrickx en Arthur Van Doren staan twee Red Lions bij de zes genomineerden voor wereldspeler van het jaar. Ook met doelman Vincent Vanasch en trainer Shane McLeod kunnen de Red Lions nog in de prijzen vallen. 

8 reacties

 • Dirk Van Brussel

  1 jaar geleden
  Heb de volledige match gezien op YouTube. Die mannen staan geen seconde stil. Wel wat anders dan voetbal.
 • F.P Madou

  1 jaar geleden
  Vincent V. beste keeper in dit tornooi en Alexander H. ze verdienen het beiden.
 • Jos Vandermeulen

  1 jaar geleden
  Ze mogen gerust meteen zeggen dat de Red Lions wereldploeg van het jaar zijn. Welk land kan ook zo'n adelbrieven voorleggen om gelijktijdig in 2020 Europees, wereld- en Olympisch kampioen te zijn en dan mag je de nations lague niet vergeten, ook nummer 1.
 • Sven Verfaillie

  1 jaar geleden
  Hopelijk worden ze allemaal verkozen waar mogelijk. Eens iets anders dan de koers of voetbal. Deze mannen hebben wel een medaille en zijn de top van de wereld. Proficiat aan allen! Zeker aan de goallie!!!
 • Phil Duncan

  1 jaar geleden
  Dat zijn profs , in hart en nieren , geen miljonairs maar echte topsporters die leven voor hun sport . Dat zijn modellen voor de jeugd . Die verdienen elke prijs dubbel en dik , in tegenstelling tot de gouden voetbalgeneratie hebben wel alle prijzen gewonnen en terecht . Europees wereld en Olympisch kampioen .