Haile Gebrselassie.
Volledig scherm
Haile Gebrselassie. © REUTERS

Olympisch kampioen Gebrselassie wil met leger vechten tegen rebellen in Ethiopië: “Tot de dood? Ja, dat is de ultieme prijs in een oorlog”

Meer sportDe Ethiopische olympische goudenmedaillewinnaar en nationale held Haile Gebrselassie (48) heeft zijn intentie uitgesproken om zich aan te sluiten bij de strijd tegen de rebellen in zijn land. “Ik kan hier in geen geval met angst blijven zitten, want de oorlog zal naar mij komen. Tot aan mijn deur.”

0 reacties

  1. PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Huybrechts gaat ondanks sterke partij de boot in tegen Lewis - Van den Bergh toont hoog niveau bij terugkeer en stoot wel door
    Play
    Darts

    PLAYERS CHAMPIONS­HIP FINALS. Huybrechts gaat ondanks sterke partij de boot in tegen Lewis - Van den Bergh toont hoog niveau bij terugkeer en stoot wel door

    Dimitri Van den Bergh heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de Players Championship Finals in het Engelse Minehead. Hij haalde een hoog niveau tegen de Let Madars Razma en won met 6-3. Kim Huybrechts moest de duimen leggen tegen de uiterst sterke Adrian Lewis en moet vroegtijdig inpakken. Vanavond staan nog zestien wedstrijden op de agenda.