Brad Dean, hier als coach van Okapi Aalstar.
Volledig scherm
Brad Dean, hier als coach van Okapi Aalstar. © BELGA

Okapi Aalst huldigde gisteravond voormalig succescoach Brad Dean

Meer sportHet Aalsterse Forum huldigde gisteravond zijn voormalige succescoach Brad Dean (68). De Amerikaan was met zijn vaste sidekick Frank Van Impe de eregast bij de wedstrijd tegen Limburg United. 

0 reacties

 1. “In 2022 wil ik Europees kampioen worden”: spurter Jonathan Sacoor spreekt hoge ambities uit op olympische stage
  Atletiek

  “In 2022 wil ik Europees kampioen worden”: spurter Jonathan Sacoor spreekt hoge ambities uit op olympische stage

  “Het is misschien niet allemaal gegaan zoals ik had gehoopt, maar ik heb nergens spijt van.” Aan het woord: Jonathan Sacoor, spurter van beroep. Twee jaar studeerde en trainde hij voornamelijk in de VS maar sneller werd hij er helaas niet van. En dus begint hij aan een nieuwe olympische cyclus op vertrouwd terrein - in België - al zijn z'n ambities er niet minder om: “Ik wil in 2022 Europees kampioen worden op de 400m.”
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 1. FOTOREEKS. Iedereen speelt hockey, snelwandelt en boogschiet: teambuilding voor olympische atleten in Turkije
  Olympische Spelen

  FOTOREEKS. Iedereen speelt hockey, snelwan­delt en boogschiet: teambuil­ding voor olympische atleten in Turkije

  Geen Nafi Thiam, Nina Derwael, Bashir Abdi of Matthias Casse op de olympische stage - slechte timing - maar de Red Lions zijn wél op de afspraak in Belek, waar ze in totaal met negentig atleten van Team Belgium aan de Turkse Riviera het nieuwe seizoen voorbereiden. Op het programma stond ook een sessie teambuilding, met onder meer proeven zoals snelwandelen, boogschieten en hockey. Ook meerkampster Noor Vidts en spurter Jonathan Sacoor waagden er zich met wisselend succes aan.