Noor Vidts.
Volledig scherm
Noor Vidts. © AP

Noor Vidts gaat Nafi Thiam achterna en werkt geen meerkamp af in aanloop naar Eugene

AtletiekNoor Vidts, wereldkampioene op de vijfkamp in zaal, werkt geen meerkamp meer af in aanloop naar het WK atletiek in juli in het Amerikaanse Eugene. Dat bevestigde haar coach Fernando Oliva aan Belga.

1 reactie

 • freddy callaerts

  1 maand geleden
  Prachtige atlete
 1. PORTRET. “Te klein” en “extreem beperkt”, maar tegelijk een fenomeen: het verhaal van Finals MVP Stephen Curry
  Play
  PREMIUM
  NBA
  2

  PORTRET. “Te klein” en “extreem beperkt”, maar tegelijk een fenomeen: het verhaal van Finals MVP Stephen Curry

  Stephen Curry (34) won vannacht zijn vierde titel met de Golden State Warriors. De Amerikaan is al jaren het uithangbord van het team uit Californië. De weg naar de NBA verliep stroef, Curry kreeg het niet in de schoot geworpen. Vooral zijn lengte zorgde voor vraagtekens. Moederlief gaf hem de raad niet op te geven: “Die basketbaldroom, het zal zijn wat het zal zijn. Maar enkel jij kan jouw eigen verhaal schrijven.”
 2. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.