Nina Derwael voor derde keer in quarantaine na positieve coronatest: “Niet ideaal, maar dit is geen verloren jaar”

Meer sportPech voor Nina Derwael. De 20-jarige topgymnaste testte positief op corona en zit al voor de derde keer sinds oktober in quarantaine. “Leuk is dat niet. Maar ik ben wel flexibeler en mentaal sterker geworden.”

1 reactie

 • eric moerman

  4 maanden geleden
  Ik zou als coach daar toch niet kunnen mee lachen !Terwijl ze weet dat haar vriend positief is en bij Oostende niet mag spelen en dit al voor de 2de keer
 1. Onze olympiërs luiden alarmbel over vaccin: “Atleten zwijgen al vier jaar. Nu ze één keer hun hand opsteken, krijgen ze geen gehoor”
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  20

  Onze olympiërs luiden alarmbel over vaccin: “Atleten zwijgen al vier jaar. Nu ze één keer hun hand opsteken, krijgen ze geen gehoor”

  Vele olympiërs zijn doodsbenauwd. In minder dan vier maanden starten de Spelen, maar ze blijven in het ongewisse over hun vaccin. De irritatie groeit, want hoe langer men wacht, hoe groter de kans dat goud helemaal niets wordt. Zwemcoach Ronald Gaastra stelt het scherp. “Zonder vaccin kúnnen we niet naar Tokio.” Of hoe de paniek steeds meer toeslaat.
 2. Ward Lemmelijn betaalt leergeld in kwalificatierace Tokio 2021: gele kaart in reeksen, uitgeschakeld voor olympisch ticket in herkansingen
  Meer sport
  3

  Ward Lemmelijn betaalt leergeld in kwalifica­tie­ra­ce Tokio 2021: gele kaart in reeksen, uitgescha­keld voor olympisch ticket in herkansin­gen

  Ward Lemmelijn betaalt leergeld in zijn eerste internationale roeirace op water, de Europese olympische kwalificatiestrijd in Varese. De Belgische skiffeur finishte als laatste in zijn reeks - waarin hij ook een gele kaart slikte omdat hij iets te laat aan de start verscheen - en kon zich als vijfde in de herkansingen ook niet plaatsen voor de A/B-finales.
 1. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong

 2. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip