Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nina Derwael moet EK turnen laten schieten wegens voetblessure: “Beste beslissing met oog op de Spelen”

Meer sportGeen Nina Derwael (21) op het EK turnen in het Zwitserse Bazel eind deze maand. De gymnaste sukkelt met een voetblessure, zo maakte Gymfed bekend. Een ideale voorbereiding op de Olympische Spelen is het niet.

2 reacties

 • maarten anthonis

  1 maand geleden
  altijd spijtig natuurlijk , maar niet onverwacht , topsporters pushen hun lichaam constant zo hard dat blessures op den duur onvermijdelijk worden , en als ze chronisch worden zullen er nog meer problemen opduiken , bijna alle topsporters zijn lichamelijk zeer jong versleten , de keerzijde van de roem en op latere leeftijd niet om mee te lachen , hopelijk voor haar valt het nog wat mee , snel herstel toegewenst aan deze topper .
 • PETER VANDAELE

  1 maand geleden
  Héél spijtig, top turnster
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Belgische EK-zwemmers ondergaan strikte coronaregels in Budapest met op afstand eten en trainen in buitenbad: “Hopelijk lopen ze geen verkoudheid op”
  Meer sport
  1

  Belgische EK-zwem­mers ondergaan strikte coronare­gels in Budapest met op afstand eten en trainen in buitenbad: “Hopelijk lopen ze geen verkoud­heid op”

  De Belgische zwemdelegatie is in Budapest gearriveerd voor het EK groot bad dat maandag begint. Ter plaatse ondervinden ze de strikte maatregelen door Covid-19. “We mogen niet even buiten het hotel joggen of wandelen”, zegt hoofdcoach Ronald Gaastra. De verplichte trainingen in het buitenbad noemt hij “niet ideaal”.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend