Emma Meesseman.
Volledig scherm
Emma Meesseman. © FIBA

Nike neemt commercial op met Emma Meesseman: primeur in Europese vrouwenbasketbal

Meer sportZe was al de enige Europese basketbalspeelster die op (bescheiden) financiële steun kon rekenen van Nike Europa, maar nu nam de sportkledingfabrikant ook een commercial op met Emma Meesseman. Een primeur bij de vrouwen. Het zegt veel over het statuut van de 28-jarige Ieperse: mondiale klasse.

1 reactie

 • Dirk De Wever

  2 maanden geleden
  Respect en nog veel succes in de toekomst.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. “Er zijn nog steeds wantoestanden aan de gang”: ex-gymnastes pikken nominatie Marjorie Heuls niet
  Play
  Meer sport

  “Er zijn nog steeds wantoestan­den aan de gang”: ex-gymnastes pikken nominatie Marjorie Heuls niet

  De ex-gymnastes die het jarenlange fysieke en mentale misbruik binnen de GymFed hebben aangeklaagd, pikken het niet dat coach Marjorie Heuls genomineerd is voor ‘Topsportcoach van het Jaar.” Tineke Sonck, de woordvoerster die de ex-gymnastes vanaf het begin heeft bijgestaan, zegt dat er in de Topsporthal van Gent zelfs weinig is veranderd. “Er zijn aanwijzingen dat dezelfde wantoestanden nog steeds aan de gang zijn.”