AFP
Volledig scherm
© AFP

Nafi Thiam past voor indoorseizoen en focust volledig op het WK en EK van komende zomer

AtletiekGeen competities tijdens de winter voor Nafi Thiam. De 27-jarige olympische kampioene gaf eerder al te kennen dat ze zou passen voor het WK indoor in maart, haar coach Roger Lespagnard zegt nu dat ze ook alle andere indoorcompetities aan zich laat voorbij gaan. De focus ligt op het WK en EK atletiek in de zomer.

1 reactie

 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Amai, zeven sporten op twee dagen. We deden dat ook het ganse jaar door. 's Middags tijdens de pauze twaalf km lopen. Na het werk tachtig km fietsen of nog een zwemtraining en daarna nog twee uurtjes gaan kloppen op de tennisclub. Het enige verschil is, wij moesten gaan werken en deden graag sport ...
 1. ACHTER DE SCHERMEN. Thiam verlengt olympische titel, maar ging daarvoor fysiek en mentaal tot het uiterste: “Alle ‘merde’ van het afgelopen jaar moest er ineens uit”
  PREMIUM
  Achter De Schermen

  ACHTER DE SCHERMEN. Thiam verlengt olympische titel, maar ging daarvoor fysiek en mentaal tot het uiterste: “Alle ‘merde’ van het afgelopen jaar moest er ineens uit”

  Op de Spelen flikte Nafi Thiam (27) wat geen enkele andere Belg ooit lukte: een olympische titel verlengen. Reden genoeg om gelukkig te zijn, maar zo zag de kampioene er niet uit. Ze huilde tranen met tuiten. Voor haar goud in Tokio was de Naamse fysiek én mentaal tot het uiterste gegaan. Relaas van een tumultueuze aanloop en emotionele happy end.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.