Nafi Thiam.
Volledig scherm
Nafi Thiam. © BELGA

Nafi Thiam opent seizoen met degelijke chrono op horden in Lokeren: “In verhouding tot mijn gevoel valt de tijd goed mee”

AtletiekDaar komt de zomer, daar komt Nafi Thiam. De olympische kampioene is nog niet van al haar rugproblemen verlost, maar tijdens de Flanders Cup in Lokeren klokte ze op de 100m horden een tijd (13.58) waar ze tevreden mee was. “Het zou geweldig zijn mocht alles van m’n eerste race meteen perfect zijn, maar zo werkt het niet.”

2 reacties

 • Sam Bedfort

  1 maand geleden
  Veel succes
 • Fons Heylen

  1 maand geleden
  Straffe madam . Respect
 1. REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywoodfilm”
  Play
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywood­film”

  De olympische gouden medaille van hockeyer Thomas Briels ging van kinderhand tot kinderhand, even konden ze sportieve roem tastbaar aanraken. Met Briels als gastspreker had het BOIC op ‘Olympic Day’ een Franstalige schoolklas uit Genappe uitgenodigd voor een unieke leerdag over de olympische waarden, met soms een grappige noot: “Weten jullie hoeveel medailles België in Tokio won? Zestien? Neen, dat is voor Parijs.”