Geert De Rycke
Volledig scherm
PREMIUM
© Geert De Rycke

Nafi Thiam onder stoom richting WK: “En ik heb nog drie weken om alles op punt te stellen. Perfect!”

AtletiekNafi Thiam lijkt klaar voor het WK. Wie de olympische kampioene in Eugene (VS) van het goud wil houden, zal over goede adelbrieven moeten beschikken. Zo bleek dit weekend op het BK atletiek: “Ik voel gewoon dat de vorm aan het komen is en dat de prestaties volgen.”

0 reacties

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Sensationele tijden voor Amerikaan Noah Lyles en Jamaicaanse Shericka Jackson in WK-finale 200m
  WK ATLETIEK

  Sensatione­le tijden voor Amerikaan Noah Lyles en Jamaicaan­se Shericka Jackson in WK-finale 200m

  Een jaar geleden noemde hij zijn olympisch brons nog saai. Vanavond spatte het geluk eraf nadat Noah Lyles in Eugene naar goud op de 200m spurtte. Hij verlengde zijn wereldtitel met een tijd van 19.31 en veegde zo het 26 jaar oude Amerikaanse record van Michael Johnson met één honderdste van een seconde van de tabellen. Ook bij de vrouwen ging het razendsnel op de 200m. Shericka Jackson bleef slechts elf honderdsten van het wereldrecord van Florence Griffith-Joyner.