BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nafi Thiam loopt in Nijvel derde tijd uit carrière op 200m: “Ik weet nu waar ik sta”

Meer sportNafi Thiam blijft zich testen en meten op de individuele onderdelen van de zevenkamp. Vandaag trad de olympische kampioene aan op de meeting van Nijvel, waar ze 24.48 klokte op de 200 meter. Geen persoonlijk record, maar daar rekende de Naamse ook niet op. Cynthia Bolingo, die greep dan wél een nieuwe besttijd (22.79) én een tweede olympisch ticket voor Tokio.

1 reactie

 • Johan Streulens

  1 maand geleden
  Beide een voorbeeld zijnde in het "sport"gebeuren: Menselijk, opofferende, delende het om de "uitdaging" gaande.. Knappe persoonlijkheden als voorbeeld voor "sport"! Olympia waard!
 1. Onze olympiërs voorgesteld (#6). Golfers die in Amerika studeerden, skateboarders en een tandarts: deze atleten willen hun slag slaan in Tokio
  Olympische Spelen
  1

  Onze olympiërs voorge­steld (#6). Golfers die in Amerika studeerden, skateboar­ders en een tandarts: deze atleten willen hun slag slaan in Tokio

  66 mannen. 55 vrouwen. Verspreid over 25 sporten. Team Belgium zakt met maar liefst 121 atleten af naar Tokio, met maar één doel: eeuwige glorie op de Olympische Spelen. Van wielrennen over kajak tot boogschieten: in een tiendelige reeks stellen wij ze allemaal aan u voor. Vandaag deel 6, met onder meer skateboarders en Elise Mertens.