Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nafi Thiam evenaart persoonlijk record op 200m in Oordegem

ATLETIEKEen nieuw weekend, een nieuwe test voor Nafi Thiam. Op de IFAM-meeting van Oordegem  finishte de olympische kampioene in 24.37 op de 200m, een evenaring van haar persoonlijk record van drie jaar terug: “Niet slecht voor een eerste race.”

0 reacties

 1. BK ATLETIEK. Alexander Doom verlengt zijn titel op de 400 meter en doet gouden zaak voor WK-selectie
  BK atletiek
  1

  BK ATLETIEK. Alexander Doom verlengt zijn titel op de 400 meter en doet gouden zaak voor WK-selectie

  Dit weekend staat het Belgisch kampioenschap atletiek op het menu. Het wordt om meerdere redenen een bijzondere editie, want de locatie is uitzonderlijk niet de Heizel, maar wel in Gentbrugge, en het BK duurt voor het eerst drie dagen en begint al op vrijdag. Het BK biedt een laatste kans voor enkele atleten om zich te plaatsen voor het WK in Eugene midden juli, want de selectie sluit zondagavond af. Volg alle ontwikkelingen hieronder.
 2. Polsstokspringer Ben Broeders legt de lat steeds hoger: “EK-medaille? Ik wil meedoen op wereldniveau”
  PREMIUM
  ATLETIEK
  1

  Polsstok­sprin­ger Ben Broeders legt de lat steeds hoger: “EK-medaille? Ik wil meedoen op wereldni­veau”

  Hij heeft de gewoonte om metershoog in de lucht te zweven, en na de allereerste Diamond League-zege leeft polsstokspringer Ben Broeders (27) helemaal op een wolkje. Op het BK atletiek hoopt de Leuvenaar er zondag weer een ‘showke’ van te maken. “Ik heb het eens opgezocht: er zijn tot op heden vijf Belgen die in de top 50 aller tijden in hun discipline staan. Is dat geen mooi doel?”