.
Volledig scherm
. © Rv

Nadat ze elkaar bespuwden: Thor ‘The Mountain’ Bjornsson klopt Eddie ‘The Beast’ Hall in ‘The Heaviest Boxing Match in History’

BoksenAfgelopen nacht vond in Dubai ‘The Heaviest Boxing Match in History’ plaats tussen de IJslander Thor Bjornsson (33), alias ‘The Mountain’ uit de hitserie ‘Game of Thrones’, en de Brit Eddie Hall (34). De winnaar: Thor Bjornsson. En de beslissing was unaniem.

6 reacties

 • Mathias Van der donck

  3 maanden geleden
  Ben blij dat deze wedstrijd gratis te bezien was , elke euro die hier anders aan gegeven was, was een euro teveel ...
 • Anthony Peeters

  3 maanden geleden
  Belangrijkste was het geld dat ze ervoor kregen!
 • Youri Verstraete

  3 maanden geleden
  Het was Thor die een slechte verliezer was in Afrika toen Hall Strongest Men won. Hij kon de beslissing van de jury niet accepteren. Daar is het begonnen en niet omdat Thor de jaren erna won. Want Hall was al in pensioen toen.
 • Dirk Verschuren

  3 maanden geleden
  Fantastisch! Die vijandigheid is waarschijnlijk voor een (groot?) stuk artificieel, maar het blijft toch hypen!
 • Kevin Declerck

  3 maanden geleden
  Veel foute info in dit artikel, Eddie Hall had world's strongest man wel degelijk gewonnen (doordat thor valsspeelde en betrapt werd), thor heeft dit jarenlang betwist en die video van 8 miljoen was het bewijs dat thor wel degelijk had valsgespeeld. Dat was ook de enige keer dat Hall WSM gewonnen had, dus hij was niet 'ongenaakbaar' zoals hier beweerd wordt. De deadlift van Thor was in zijn eigen gym terwijl die van Eddie in een officiële competitie gebeurt was.
 1. REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywoodfilm”
  Play
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywood­film”

  De olympische gouden medaille van hockeyer Thomas Briels ging van kinderhand tot kinderhand, even konden ze sportieve roem tastbaar aanraken. Met Briels als gastspreker had het BOIC op ‘Olympic Day’ een Franstalige schoolklas uit Genappe uitgenodigd voor een unieke leerdag over de olympische waarden, met soms een grappige noot: “Weten jullie hoeveel medailles België in Tokio won? Zestien? Neen, dat is voor Parijs.”