UFC Fight Pass
Volledig scherm
© UFC Fight Pass

MMA-vechter loopt na kniestoot in het gezicht een verschrikkelijk gebroken neus op

MMAZijn tweede gevecht in het MMA (Mixed Martial Arts) zal Blake Perry niet gauw vergeten. De neusbreuk die hij opliep tegen Marcel McCain, is momenteel talk of the town in de gevechtssportwereld.

5 reacties

 • Jos Vandevelde

  2 maanden geleden
  Is niet voor de zwakkere onder ons...
 • jurgen vergaelen

  2 maanden geleden
  En binnenkort kan ie in de rij gaan staan voor een uitkering. Zal de maatschappij geld blijven kosten voor de rest van zijn leven. Zegt ook veel over het niveau van de toeschouwers waarvan de meesten al langer in de rij staan voor steun.
 • Miel Geers

  2 maanden geleden
  Wat een mooie sport toch, elkaar hun gezicht tot moes slaan 🤢
 • Paul Goetghebeur

  2 maanden geleden
  Mooi souvenier voor die dwazerikken,no mercy
 • Walter Decock

  2 maanden geleden
  Als je voor geld op je gezicht wil laten slaan moet je zelf maar opdraaien voor de gevolgen. Geen greintje compassie mee.
 1. Schaaktalent dat beschuldigd wordt van bedrog “via anale kralen” wordt bij bodyscan extra grondig gecontroleerd
  Play

  Schaakta­lent dat beschul­digd wordt van bedrog “via anale kralen” wordt bij bodyscan extra grondig gecontro­leerd

  Speelt Hans Niemann (19) nu echt vals op het allerhoogste schaakniveau? En gebruikt de Amerikaan daarvoor ‘anale kraaltjes’, die door een handlanger op veilige afstand bediend worden? Het scenario lijkt te gek voor woorden, maar organisatoren van schaakwedstrijden blijken er wel degelijk rekening mee te houden. De bodyscan die Niemann gisteren onderging voor de start van het Amerikaanse kampioenschap duurde bijvoorbeeld iets langer dan bij zijn tegenstrevers. En opvallend: de tiener diende zich daarbij ook om te draaien, tot groot jolijt van de commentatoren.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.