AFP
Volledig scherm
© AFP

“Mina Libeer kan vaste waarde voor medailles worden”: technisch directeur Koen Sleeckx niet verbaasd door bronzen medaille op EK judo

Eindelijk is het zover: Mina Libeer stond vandaag voor het eerst op het podium van een EK judo. Vijf jaar nadat ze op het WK voor juniors van zich deed spreken met een bronzen medaille, greep de Gentbrugse in Sofia ook brons in de categorie tot 57 kilo. “Mina heeft alles om een vaste waarde te worden voor de medailles”, zegt Koen Sleeckx, technisch directeur bij Judo Vlaanderen.

1 reactie

 • Legrand Petit

  11 maanden geleden
  Dikke proficiat Mina. Mijn dochter heeft vroeger regelmatig tegen u mogen kampen. U was voor haar één van de sportiefste tegenstanders en dit zonder veel show te verkopen. En toegegeven u was een klasse te sterk voor haar :) . Doe zo verder en geniet van deze mooie prestatie.
 1. Roeselare klopt wereldtoppers in eerste halve finale CEV Cup
  VOLLEYBAL CEV CUP

  Roeselare klopt wereldtop­pers in eerste halve finale CEV Cup

  Wat een verrassing, wat een wedstrijd! Niet Piacenza met zijn olympische toppers en wereldkampioenen, maar Roeselare – de Belgische competitieleider – domineerde deze eerste halve finale van de CEV Cup. Het overwicht van de Italianen duurde tot 2-7 in de openingsset. Daarna was het al Roeselare wat de klok sloeg. Dominant door het midden (Coolman-Fasteland), efficiënt op de hoeken (Kukartsev, Verhanneman, Rotty), spectaculair in verdediging (Deroey) en magistraal aan de pass (D’Hulst). Roeselare heeft volgende week in Piacenza genoeg met twee sets om zich te plaatsen voor de Europese finale.