Michel Wuyts kreeg vanmorgen voor de start bezoek van zijn kleinkinderen Wies en Warre.
Volledig scherm
Michel Wuyts kreeg vanmorgen voor de start bezoek van zijn kleinkinderen Wies en Warre. © Sporza

Michel Wuyts krijgt voor start van zijn laatste WK verrassing van zijn kleinkinderen

31 reacties

 • Hugo De Groote

  3 weken geleden
  In Parijs-Roubaix gisteren hadden Wuyts en De Cauwer als enigen niet gezien dat Van der Poel terug ingehaald was door Colbrelli en co. En zo blundert Wuyts er elke wedstrijd op los. Blij dat die zeveraar met veel te groot ego bijna weg is.
 • Eduard Dierckx

  4 weken geleden
  De cabine van de Belgen doet mij altijd denken aan de Muppet Schow 'Statler en Waldorf' maar dan zonder humor. Gelukkig is er nog Eurosport om de koers te volgen. Tom Boonen en Lefevre waren precies heiligen voor hem. Terechte beslissing van de VRT om hem thuis te laten.
 • Leopold Vanhoof

  1 maand geleden
  Ik vond hem goed met maar ik denk nog altijd met heimwee terug aan Fred Debruyne.
 • dretie munkies

  1 maand geleden
  Ik zal hem in ieder geval niet missen ! Hij was heel zelden neutraal in zijn commentaar en was een absolute aanhanger van alles wat met Quick Step had te maken !
 • patrick isenborghs

  1 maand geleden
  de beste presentator die we ooit gehad hebben ..Als ik zaterdag de presentatie gehoord had tijdens de vrouwenkoers die om te schreien was zullen we nog dikwijls aan hem terug denken. Geniet van je welverdiend pensioen Michel .
 1. WK Wielrennen in Leuven is rookvrij en mondmasker is niet verplicht: “Maar wel aangeraden als het druk is en je geen afstand kan houden”
  PREMIUM
  Leuven

  WK Wielrennen in Leuven is rookvrij en mondmasker is niet verplicht: “Maar wel aangeraden als het druk is en je geen afstand kan houden”

  Het WK Wielrennen is begonnen en binnen enkele dagen landt het peloton in Leuven. Dat brengt heel wat maatregelen met zich mee, zowel voor bezoekers als voor inwoners. In onze reportagereeks kijken we vandaag naar de praktische kant van het wielercircus. Burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) maakt zich sterk dat Leuven helemaal klaar is het grootste event ooit te ontvangen. “Of zoals Michel Wuyts deze week zei op televisie: Leuven is geniaal”, klinkt het trots.
 2. Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millimetersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzekerheid erna”
  PREMIUM
  WK wielrennen

  Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millime­tersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzeker­heid erna”

  Straks zit hij voor het laatste in de commentaarcabine van het WK wielrennen. Of hoe het ook voor onze columnist Michel Wuyts een speciale dag wordt in Leuven. Hoe ziet hij zijn laatste strijd om de regenboog tegemoet? “Verkies bleekblauw boven donkerblauw. Yves Lampaert, Tim Declercq en Remco Evenepoel, laat jullie niet overweldigen door een wenkende Asgreen of een overbluffende Alaphilippe.”