Michel Wuyts kreeg vanmorgen voor de start bezoek van zijn kleinkinderen Wies en Warre.
Volledig scherm
Michel Wuyts kreeg vanmorgen voor de start bezoek van zijn kleinkinderen Wies en Warre. © Sporza

Michel Wuyts krijgt voor start van zijn laatste WK verrassing van zijn kleinkinderen

31 reacties

 • Hugo Groote

  1 jaar geleden
  In Parijs-Roubaix gisteren hadden Wuyts en De Cauwer als enigen niet gezien dat Van der Poel terug ingehaald was door Colbrelli en co. En zo blundert Wuyts er elke wedstrijd op los. Blij dat die zeveraar met veel te groot ego bijna weg is.
 • Eduard Dierckx

  1 jaar geleden
  De cabine van de Belgen doet mij altijd denken aan de Muppet Schow 'Statler en Waldorf' maar dan zonder humor. Gelukkig is er nog Eurosport om de koers te volgen. Tom Boonen en Lefevre waren precies heiligen voor hem. Terechte beslissing van de VRT om hem thuis te laten.
 • Leopold Vanhoof

  1 jaar geleden
  Ik vond hem goed met maar ik denk nog altijd met heimwee terug aan Fred Debruyne.
 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Ik zal hem in ieder geval niet missen ! Hij was heel zelden neutraal in zijn commentaar en was een absolute aanhanger van alles wat met Quick Step had te maken !
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  de beste presentator die we ooit gehad hebben ..Als ik zaterdag de presentatie gehoord had tijdens de vrouwenkoers die om te schreien was zullen we nog dikwijls aan hem terug denken. Geniet van je welverdiend pensioen Michel .
 1. Caruur Gent - Volley Haasrode Leuven 2-3
  Volleybal

  Caruur Gent - Volley Haasrode Leuven 2-3

  In de hardnekkige strijd om de derde plaats in de ‘Lotto Volley League’ heeft Caruur Gent een 2-0 voorsprong uit handen moeten geven. De efficiënte bezoekers uit Leuven gingen met twee belangrijke punten naar huis. Er waren twee oorzaken voor de Leuvense winst. In de derde set - toen het Caruur-team op een 14-10 voorsprong stond - waren er een paar fasen en een betwistbare beslissing die net in het voordeel van de bezoekers kantelden. En Hendrik Tuerlinckx natuurlijk. De hoofdaanvaller van Leuven werd aanvankelijk flink afgestopt door een uitstekende Vandecaveye en zijn medespelers - denk aan de twee blokpunten op het einde van de openingsset. Hij schroefde zijn aanvalsscore in de laatste sets helemaal omhoog. Hij werd tot man van de wedstrijd verkozen. (WVM)
 1. Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millimetersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzekerheid erna”
  PREMIUM
  WK wielrennen

  Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millime­tersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzeker­heid erna”

  Straks zit hij voor het laatste in de commentaarcabine van het WK wielrennen. Of hoe het ook voor onze columnist Michel Wuyts een speciale dag wordt in Leuven. Hoe ziet hij zijn laatste strijd om de regenboog tegemoet? “Verkies bleekblauw boven donkerblauw. Yves Lampaert, Tim Declercq en Remco Evenepoel, laat jullie niet overweldigen door een wenkende Asgreen of een overbluffende Alaphilippe.”
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 3. WK Wielrennen in Leuven is rookvrij en mondmasker is niet verplicht: “Maar wel aangeraden als het druk is en je geen afstand kan houden”
  PREMIUM
  Leuven

  WK Wielrennen in Leuven is rookvrij en mondmasker is niet verplicht: “Maar wel aangeraden als het druk is en je geen afstand kan houden”

  Het WK Wielrennen is begonnen en binnen enkele dagen landt het peloton in Leuven. Dat brengt heel wat maatregelen met zich mee, zowel voor bezoekers als voor inwoners. In onze reportagereeks kijken we vandaag naar de praktische kant van het wielercircus. Burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) maakt zich sterk dat Leuven helemaal klaar is het grootste event ooit te ontvangen. “Of zoals Michel Wuyts deze week zei op televisie: Leuven is geniaal”, klinkt het trots.
 4. Onze reporter meet de WK-koorts op in Leuven: “Er staat hier iets groots te gebeuren”
  PREMIUM

  Onze reporter meet de WK-koorts op in Leuven: “Er staat hier iets groots te gebeuren”

  Zondag is de Vlaams-Brabantse provinciestad Leuven even het middelpunt van de wereld. Toch zeker voor wie een ‘chasse patate’ van een ‘vroege vlucht’ kan onderscheiden. Van burgemeester tot bergbewoner: iedereen lijdt er aan WK-koorts. Al blijven de ouders van Leuvense wielertrots Jasper Stuyven opvallend nuchter: “Geen klakken en spandoeken, wij zijn in de eerste plaats Jaspers ouders, niet zijn fans.”