Michael van Gerwen, met vochtige ogen, was zelden zo euforisch: “Verwachtingspatroon is niet altijd eerlijk”

DartsVochtige ogen had Michael van Gerwen bij VTM-journalist Rudy Lanssens. Want wat deed zijn eindzege in de Premier League Darts deugd. Dat na een zinderende finale met deciding leg tegen Joe Cullen: 10-11. “Dat ik tegen een hoog verwachtingspatroon moet opboksen is niet altijd eerlijk.” Vandaag gaat ‘Mighty Mike’ onder het mes. Hij wil er staan tegen de World Matchplay. 

5 reacties

 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Dit heeft niets met een killer te maken , het verschil licht gewoon op 3 millimeter verschil, er in of er uit. Wat kon van Gerven inbrengen tegen Cullen als Cullen zijn pijl er binnen inzit,gewoon niks. Het was gewoon goed gespeeld van beiden om tot 10-10 te gaan. M van Gerven stond toch door de opgang van Cullen in een verlies positie, maar de punten van de worpen tellen.
 • Piet Janssen

  2 maanden geleden
  Dit is geen arrogantie Pol maarwinnaarsmentaliteit/killersinstinct. Een waardig Kampioen en na PT de Beste Darter aller tijden.
 • Pol Fieremans

  2 maanden geleden
  Jammer, Cullen was de echte winnaar. Arrogantie ten top door de Hollander.
 • Jan Jansen

  2 maanden geleden
  Wederom laat MvG zien de beste darter ter wereld te zijn!
 • William Alexandersson

  2 maanden geleden
  Super finale!
 1. Nafi Thiam kroont zich tot wereldkampioene zevenkamp na ware thriller: “Dit is een beloning, ik heb in de winter elke dag gehuild”
  Play
  WK atletiek
  50

  Nafi Thiam kroont zich tot wereldkam­pi­oe­ne zevenkamp na ware thriller: “Dit is een beloning, ik heb in de winter elke dag gehuild”

  Wat een suspens: Nafi Thiam heroverde vandaag in Eugene de wereldtitel die ze twee jaar terug nog kwijtraakte aan de Britse Katarina Johnson-Thompson, maar ze moest er wel tot het uiterste voor gaan. De olympische kampioene bewees nog maar eens dat zij de maat der dingen is in de heptatlon: met 6.947 punten zette ze de tweede beste score uit haar carrière neer.