Michael van Gerwen, met vochtige ogen, was zelden zo euforisch: “Verwachtingspatroon is niet altijd eerlijk”

DartsVochtige ogen had Michael van Gerwen bij VTM-journalist Rudy Lanssens. Want wat deed zijn eindzege in de Premier League Darts deugd. Dat na een zinderende finale met deciding leg tegen Joe Cullen: 10-11. “Dat ik tegen een hoog verwachtingspatroon moet opboksen is niet altijd eerlijk.” Vandaag gaat ‘Mighty Mike’ onder het mes. Hij wil er staan tegen de World Matchplay. 

5 reacties

 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Dit heeft niets met een killer te maken , het verschil licht gewoon op 3 millimeter verschil, er in of er uit. Wat kon van Gerven inbrengen tegen Cullen als Cullen zijn pijl er binnen inzit,gewoon niks. Het was gewoon goed gespeeld van beiden om tot 10-10 te gaan. M van Gerven stond toch door de opgang van Cullen in een verlies positie, maar de punten van de worpen tellen.
 • Piet Janssen

  2 maanden geleden
  Dit is geen arrogantie Pol maarwinnaarsmentaliteit/killersinstinct. Een waardig Kampioen en na PT de Beste Darter aller tijden.
 • Pol Fieremans

  2 maanden geleden
  Jammer, Cullen was de echte winnaar. Arrogantie ten top door de Hollander.
 • Jan Jansen

  2 maanden geleden
  Wederom laat MvG zien de beste darter ter wereld te zijn!
 • William Alexandersson

  2 maanden geleden
  Super finale!
 1. “Het beste gevoel ooit”: Stoffel Vandoorne kroont zich tot wereldkampioen Formule E
  Play
  Formule E
  48

  “Het beste gevoel ooit”: Stoffel Vandoorne kroont zich tot wereldkam­pi­oen Formule E

  Gisteren lukte het nog niet, vandaag wel. Stoffel Vandoorne (Mercedes) is de nieuwe wereldkampioen Formule E. Op het circuit van Seoul (Zuid-Korea) stelde onze landgenoot met een tweede plaats de eindzege veilig. Zijn Nieuw-Zeelandse concurrent Mitch Evans werd pas zevende. Vandoorne won dit seizoen maar één ePrix - wel de meest prestigieuze in Monaco - maar toonde zich bijzonder regelmatig. Amper één keer finishte hij buiten de top tien (11e in Mexico). Acht keer stond de West-Vlaming op het podium.