Michael van Gerwen, met vochtige ogen, was zelden zo euforisch: “Verwachtingspatroon is niet altijd eerlijk”

DartsVochtige ogen had Michael van Gerwen bij VTM-journalist Rudy Lanssens. Want wat deed zijn eindzege in de Premier League Darts deugd. Dat na een zinderende finale met deciding leg tegen Joe Cullen: 10-11. “Dat ik tegen een hoog verwachtingspatroon moet opboksen is niet altijd eerlijk.” Vandaag gaat ‘Mighty Mike’ onder het mes. Hij wil er staan tegen de World Matchplay. 

5 reacties

 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Dit heeft niets met een killer te maken , het verschil licht gewoon op 3 millimeter verschil, er in of er uit. Wat kon van Gerven inbrengen tegen Cullen als Cullen zijn pijl er binnen inzit,gewoon niks. Het was gewoon goed gespeeld van beiden om tot 10-10 te gaan. M van Gerven stond toch door de opgang van Cullen in een verlies positie, maar de punten van de worpen tellen.
 • Piet Janssen

  2 maanden geleden
  Dit is geen arrogantie Pol maarwinnaarsmentaliteit/killersinstinct. Een waardig Kampioen en na PT de Beste Darter aller tijden.
 • Pol Fieremans

  2 maanden geleden
  Jammer, Cullen was de echte winnaar. Arrogantie ten top door de Hollander.
 • Jan Jansen

  2 maanden geleden
  Wederom laat MvG zien de beste darter ter wereld te zijn!
 • William Alexandersson

  2 maanden geleden
  Super finale!
 1. “Ik wil nu gewoon genieten”: Cynthia Bolingo spurt vijf maanden na knieoperatie naar EK-finale op 400m, Camille Laus glansloos uitgeschakeld
  EK ATLETIEK

  “Ik wil nu gewoon genieten”: Cynthia Bolingo spurt vijf maanden na knieopera­tie naar EK-finale op 400m, Camille Laus glansloos uitgescha­keld

  Een opdringerige wesp maakte het nog even spannend voor Cynthia Bolingo maar uiteindelijk voltrok het mirakel zich toch: vijf maanden nadat ze aan de knie werd geopereerd, kwalificeerde de 29-jarige Brusselse zich voor haar eerste EK-finale op de 400m. “Ik ga me nergens op richten. In de finale staan alle tellers weer op nul.”
 2. “Beetje misplaatst”: Van Gerwen irriteert door na felbevochten triomf Van den Bergh te imiteren
  Play
  World Matchplay Darts
  27

  “Beetje misplaatst”: Van Gerwen irriteert door na felbevoch­ten triomf Van den Bergh te imiteren

  Geen derde finaleplek op rij voor Dimitri Van den Bergh op de World Matchplay. Onze landgenoot moest na een spannend duel de duimen leggen voor Michael van Gerwen: 14-17. Opvallend: de Nederlander imiteerde meteen na de triomf Van den Bergh. “Een beetje misplaatst”, vindt VTM-commentator Rudy Lanssens. Van Gerwen treft vanavond Gerwyn Price in de finale.