AFP
Volledig scherm
© AFP

Michael Jordan stapt in autosport, met Bubba Wallace als coureur

AutosportBasketballegende Michael Jordan gaat zijn sportieve aspiraties uitbreiden naar het autoracen. Samen met Nascar-coureur Denny Hamlin heeft hij een ​​nieuw raceteam opgericht dat in 2021 zal deelnemen in de Nascar. Bubba Wallace, de enige zwarte coureur in Nascar, is gecontracteerd als coureur.

2 reacties

 • Marc Van Opstal

  1 jaar geleden
  Wallace is een knoeier. In vier jaar in de Cup Series (de "eredivisie" in stock car racing) heeft hij zegge en schrijve één top vijf resultaat gehaald: een derde plaats in de Brickyard 400 van 2019. Hij dankt zijn postje binnen NASCAR aan zijn huidskleur en aan de sponsordollars van zijn (blanke...) vader, eigenaar van een groot industrieel reinigingsbedrijf, Wallace Industrial Inc.
 • tom doumer

  1 jaar geleden
  Fantastisch uitzicht, ben benieuwd, laat het lukken.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Festiviteiten gaan voort voor geweldige Red Lions: hockeymannen overrompelen Duitsland
  Play
  Hockey
  2

  Festivitei­ten gaan voort voor geweldige Red Lions: hockeyman­nen overrompe­len Duitsland

  De honger van de gouden Red Lions is duidelijk nog niet over. In de eerste match van de derde editie van de Pro League gingen ze in Ukkel tegen Duitsland op het elan van Bhubaneshwar (WK 2018), Antwerpen (EK 2019) en Tokio (Spelen 2021) voort. Met mooi combinatiehockey werden het overduidelijke 6-1-cijfers. Benieuwd of de Lions morgen in match twee tegen Duitsland op dezelfde manier kunnen demonstreren.