Volledig scherm
© AFP

Michael Jordan stapt in autosport, met Bubba Wallace als coureur

AutosportBasketballegende Michael Jordan gaat zijn sportieve aspiraties uitbreiden naar het autoracen. Samen met Nascar-coureur Denny Hamlin heeft hij een ​​nieuw raceteam opgericht dat in 2021 zal deelnemen in de Nascar. Bubba Wallace, de enige zwarte coureur in Nascar, is gecontracteerd als coureur.

 1. “Tijd om te veranderen. Anders is het misschien gedaan met het olympisch gewichtheffen”
  Meer sport

  “Tijd om te veranderen. Anders is het misschien gedaan met het olympisch gewichthef­fen”

  Hangt het olympische lot van het gewichtheffen aan een zijden draadje? Het lijkt erop nu het Internationaal Olympisch Comité (IOC) er na een nieuw incident bij de Internationale Gewichtheffederatie (IWF) mee dreigt haar olympisch statuut te herbekijken voor de Spelen van Parijs in 2024. Ex-atleet Tom Goegebuer, die nu onder meer gewichthefster Nina Sterckx traint, is er niet gerust in: “Er zijn veel slechte scenario’s denkbaar.”
 2. Pieter Timmers bij zijn afscheidsevent International Swimming League: “Fred Deburghgraeve staat nog veel hoger dan mezelf”
  PREMIUM
  Zwemmen

  Pieter Timmers bij zijn afscheids­event Internatio­nal Swimming League: “Fred Deburgh­grae­ve staat nog veel hoger dan mezelf”

  Pieter Timmers (32) staat voor een lang afscheidsevent: met zijn VS-team New York Breakers zwemt hij vanaf deze vrijdag tot 6 november in Budapest de International Swimming League. En dan zit zijn carrière erop, met dat geweldig olympisch zilver in Rio als piek. “Tokio 2021 zullen wel de pijnlijkste Spelen zijn om naar te kijken.”