Lionel Messi, Stephen Curry en Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Lionel Messi, Stephen Curry en Cristiano Ronaldo. © Photo News/USA Today

Max Verstappen komt in exclusief clubje: Vijf wereldtopverdieners met een gelijkaardig salaris

SportMax Verstappen nestelt zich in mooi gezelschap tussen deze vijf bestbetaalde sporters ter wereld in jaarsalaris. Topboksers, golfers en tennissers vallen hier niet onder omdat ze per toernooi of kamp geld verdienen. In tegenstelling tot Verstappen die in Monaco woont zullen onderhavige bedragen in bruto van deze toppers ook meer onderworpen zijn aan belastingen. 

1 reactie

 • Hilde Vanlerberghe

  4 maanden geleden
  Zoveel geld, voor de helft van de maand zeker gewoon in de zetel te zitten, heel eerlijk
 1. Belgian Cats zeker van volgende ronde op WK 3x3: na moeizamere zege tegen Mongolië is nu Egypte speelbal van Vanloo & co
  Play
  3x3
  1

  Belgian Cats zeker van volgende ronde op WK 3x3: na moeizamere zege tegen Mongolië is nu Egypte speelbal van Vanloo & co

  De Belgian Cats zijn op het WK 3x3 in Antwerpen zeker van de volgende ronde. Na Mongolië (12-8) klopten ze ook Egypte met overtuigende 19-6-cijfers. Door het forfait van de Dominicaanse Republiek in hun groep is de achtste finale al zeker een feit. Ook een rechtstreeks ticket als groepswinnaar voor de kwartfinale is nog mogelijk. Vrijdag spelen de Cats om 17u30 tegen Polen.
 2. REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywoodfilm”
  Play
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywood­film”

  De olympische gouden medaille van hockeyer Thomas Briels ging van kinderhand tot kinderhand, even konden ze sportieve roem tastbaar aanraken. Met Briels als gastspreker had het BOIC op ‘Olympic Day’ een Franstalige schoolklas uit Genappe uitgenodigd voor een unieke leerdag over de olympische waarden, met soms een grappige noot: “Weten jullie hoeveel medailles België in Tokio won? Zestien? Neen, dat is voor Parijs.”
 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.