Matthias Casse en Sami Chouchi
Volledig scherm
Matthias Casse en Sami Chouchi © AFP

Matthias Casse grijpt naast goud op EK judo, Sami Chouchi knokt zich naar brons

Meer sportGeen goud, maar wel zilver voor Matthias Casse (-81 kg) op het EK judo in Sofia, net als vorig jaar. In de finale was hij vanmiddag niet opgewassen tegen de aartsgevaarlijke Georgiër Tato Grigalashvili. Sami Chouchi moest zich troosten met het brons, na een overtuigende zege tegen de Oekraïner Sergii Krivchach. Gabriella Willems (-70 kg) was al snel uitgeschakeld.

3 reacties

 • yvette van grasdorf

  11 maanden geleden
  Goed gedaan top
 • Sam Bedfort

  11 maanden geleden
  Goed zo. vollen bak!
 • BART DEMEYERE

  11 maanden geleden
  Matthias wint! Go for it . Jean-Marie zou je hierbij helpen .
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. “The belt is coming”: MMA’er Jan Quaeyhaegens haalt het van Ciardo met technische knock-out en ruikt titelgevecht bij lichtgewichten
  1

  “The belt is coming”: MMA’er Jan Quaeyhae­gens haalt het van Ciardo met technische knock-out en ruikt titelge­vecht bij lichtge­wich­ten

  MMA’er Jan Quaeyhaegens heeft gedaan wat moest. ‘Q-Bomb’ beet de spits af op Cage Warriors 150 tegen Alberto Ciardo en hij haalde het met een technische knock-out in de tweede ronde. ‘t Was een cruciale kamp, want na zijn zege staat niets nog een titelgevecht bij de lichtgewichten in Cage Warriors in de weg. Wint hij ook die kamp, komt het Ultimate Fighting Championship (UFC) - zeg maar de Champions League van de MMA - wel héél dichtbij. Alle actie van het grootse MMA-event kan u hieronder herbekijken!
 1. Goud én wereldrecord voor Thiam op vijfkamp: “Ik had nóg beter kunnen doen”
  Meer sport
  5

  Goud én wereldre­cord voor Thiam op vijfkamp: “Ik had nóg beter kunnen doen”

  Nafi Thiam (28) heeft vrijdag atletiekgeschiedenis geschreven op het EK indoor in Istanboel. Onze landgenote pakte niet alleen goud op de vijfkamp, maar deed dat ook met een nieuw wereldrecord. “In het verspringen bleef ik nog twintig centimeter van de plank. Toch een beetje balen. Maar kom, het is een wereldrecord en het doet me goed om te voelen dat er nog veel meer inzit.” Noor Vidts maakte het Belgische feestje compleet met een bronzen medaille.