Casse tegen Fujiwara.
Volledig scherm
Casse tegen Fujiwara. © EPA

Matthias Casse geraakt in Parijs niet voorbij Japanse muur, wel beste resultaat voor België sinds 2016 dankzij brons Mina Libeer

JudoRegerend wereldkampioen Matthias Casse (-81 kg) eindigde als vijfde op de Grand Slam van Parijs na twee keer een kamp tegen een Japanner te hebben verloren. Met het brons van Mina Libeer (-57 kg) gisteren en de vijfde plaats van Matthias Casse behaalde België het beste totaalresultaat in Parijs sinds 2016.

1 reactie

 • victor vandesande

  2 maanden geleden
  Beste resultaat sedert 2016? Casse WON het tornooi in 2020....
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. “Beste gevoel ooit aan snookertafel”: fenomenale Luca Brecel staat in finale van het prestigieuze UK Championship
  Play
  Snooker
  40

  “Beste gevoel ooit aan snookerta­fel”: fenomenale Luca Brecel staat in finale van het prestigieu­ze UK Champions­hip

  Niet te stoppen. Luca Brecel (26) staat in de finale van het prestigieuze UK Championship snooker, een van de drie belangrijkste rankingtoernooien van het seizoen. De ‘Belgian Bullet’, het nummer 40, versloeg de Engelsman Kyren Wilson (WS-5) met 4-6. Brecel imponeert al een hele week in York en neemt het morgen in de finale op tegen Barry Hawkins (WS-14) of Zhao Xintong (WS-26). “Ik was zo nerveus. Ik kon alleen maar denken aan de finale. Ik kon deze nacht amper slapen”, vertelde Brecel achteraf.