BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Luka Van den Keybus haalt als 22ste allroundfinale, Belgische mannen eindigen als 16de

WK turnenLuka Van den Keybus heeft zich kunnen plaatsen voor de allroundfinale op het WK turnen in Liverpool. Van den Keybus eindigde in de kwalificaties als 22ste. Het Belgische team, met naast Van den Keybus ook Takumi Onoshima, Noah Kuavita en Maxime Gentges, werd zestiende en gaat niet naar de finale.

0 reacties

 1. VDK Gent kansloos tegen Budowlani Lódz
  Volleybal

  VDK Gent kansloos tegen Budowlani Lódz

  Het was niet de avond van VDK Gent. Daarvoor was de Poolse subtopper uit Lódz - met de Belgische middenspeelster Sobolska - in alle spelonderdelen te sterk. Na 7-10 in de openingsset werden de Gentse middenaanvalsters, normaal toch een sterk punt van de Belgische kampioenen, vastgezet. Coach Morand trachtte met wissels het tempo uit de wedstrijd te halen. Tevergeefs. In de tweede set kreeg sterkhouder Janssens op 18-22 een bal tegen het achterhoofd. Het moment waarop de thuisploeg schuchtere pogingen deed om terug te keren werd daardoor abrupt afgebroken. In de laatste set bleven de receptieproblemen zich opstapelen en vanuit de tegenaanval lukte er bij VDK ook maar weinig. De coach van de Poolse ploeg liet zelfs zijn reservespeelsters opdraven en kon het zich permitteren om zijn best scorende speelsters te vervangen. (WVM)
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.