Brecel.
Volledig scherm
Brecel. © PRESSASSOCIATION

Luca Brecel vlot naar kwartfinales Scottish Open snooker

1 reactie

 • Eddy DeGoei

  8 maanden geleden
  Hij heeft duidelijk een stap vooruit gezet naar minstens de subtop. Zijn halve finale op het UK vorige week was ongelooflijk goed.
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 1. “Ik heb zo hard gewerkt om eindelijk in een EK-finale te staan”: Dylan Borlée uitgelaten na kwalificatie voor finale 400m, broer Kevin hoopt fit te raken voor Tornados
  EK ATLETIEK
  2

  “Ik heb zo hard gewerkt om eindelijk in een EK-finale te staan”: Dylan Borlée uitgelaten na kwalifica­tie voor finale 400m, broer Kevin hoopt fit te raken voor Tornados

  Dylan Borlée had gelukkig niet opgemerkt hoe z’n oudere broer Kevin in de halve finale net voor hem met een blessure was uitgevallen: het had hem anders misschien uit zijn concentratie gehaald. En die had hij nodig om op z'n 29ste ein-de-lijk een individuele finale op een EK te halen. Kevin Borlée hoopt alsnog fit te raken voor de Belgian Tornados.
 2. The American Dream: 18-jarige internet-ster met één arm gaat vol voor een carrière in de NBA
  Basketbal
  4

  The American Dream: 18-jarige internet-ster met één arm gaat vol voor een carrière in de NBA

  Hansel Enmanuel Donato Domínguez: 18 jaar, opgegroeid in de Dominicaanse Republiek en als kind zijn linkerarm verloren. Ondanks die tegenslag verbond Enmanuel zich deze week aan Northwestern State, een team dat uitkomt het allerhoogste niveau van het universiteitsbasketbal. Al is dat nog maar het begin. Enmanuel wil de eerste speler worden die met een ernstige beperking in de NBA speelt. The American Dream.