REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Loena Hendrickx huiswaarts met vierde plek op EK kunstschaatsen: “Er is nog marge richting Olympische Spelen en WK”

Meer sportBest of the rest was ze. Het EK kunstschaatsen in Tallinn leek wel het Russisch kampioenschap. Eén, twee en drie: allemaal Russische schaatsers. En dan, op plaats vier: Loena Hendrickx (22) uit Arendonk. Die was terecht heel trots. “De beste van Europa, behalve Rusland: mooi, toch?”

20 reacties

 • Tom De Ketelaere

  4 maanden geleden
  Zotte prestatie tussen dat Russische geweld
 • Guy Bekaert

  4 maanden geleden
  Wat één talent ! Zoals ze gracieus over het ijs zweeft , zij heeft de looks en de bescheidenheid siert haar . Doe zo verder en je zal nog mooiere momenten meemaken .
 • Jacques Hillaert

  4 maanden geleden
  In een land zonder schaatscultuur, heel sterk, CHAPEAU, onderschat de uurtjes en doorzettingsvermogen vermogen niet, groots
 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  Fantastische prestatie!!!
 • Pol Wijnants

  4 maanden geleden
  Mensen vergeet niet dat in Peking ook de Chinezen en Amerikanen erbij zullen zijn. Het wordt dus logischerwijze een topic plaats maar geen medaille. Op zich een absolute topprestatie gezien de context.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.