EPA
Volledig scherm
© EPA

Loena Hendrickx eindigt als twaalfde op WK kunstschaatsen, Zagitova pakt titel

KunstschaatsenLoena Hendrickx is als twaalfde geëindigd op het WK kunstschaatsen in het Japanse Saitama. Het goud ging naar de Russische olympisch kampioene Alina Zagitova.

2 reacties

 • jean petermans

  2 jaar geleden
  Uitstekende prestatie van Loena, na het Russisch - Japans en Amerikaans geweld die ongrijpbaar zijn is zij de eerste West-Europese.
 • Dirk Van Brussel

  2 jaar geleden
  Heb haar bezig gezien. Spijtig van die val want ze had een mooi programma. Veel lovende commentaren van buitenlandse reporters.
 1. Belgian Cats slaan Griekenland in oefenmatch in één kwart KO

  Belgian Cats slaan Grieken­land in oefenmatch in één kwart KO

  Zónder Billie Massey, die met de rug sukkelt, maar mét publiek maakten de Belgian Cats gisteren in Kortrijk in hun vrienschappelijke interland in één kwart het verschil tegen Griekenland, 13de op de wereldranking en ook in volle voorbereiding op het EK. In het tweede quarter duwden Emma Meesseman, die de avond met een double double (21 punten, 10 rebounds) afsloot, en topscoorster Kim Mestdagh even het gaspedaal in. Na de rust consolideerde België z’n voorsprong en kwam de zege nooit meer in het gedrang. Zaterdag oefenen de Cats opnieuw tegen de dames uit Hellas.
 2. Pechvogel Paul, zoals altijd… Chris Paul leidt Phoenix Suns naar Western Conference Finals, maar corona verpest zijn laatste titelkans
  NBA

  Pechvogel Paul, zoals altijd… Chris Paul leidt Phoenix Suns naar Western Conference Finals, maar corona verpest zijn laatste titelkans

  36 jaar, 183 cm, tien keer All-NBA, elf keer All-Star, negen keer All-Defensive, vijfde meeste assists aller tijden en… nul titels. Voor Chris ‘The Point God’ Paul is dit jaar wellicht zijn laatste kans op een titel. Zijn Phoenix Suns leidde hij naar de Western Conference Finals. Maar zoals altijd bij Paul gaat het mis op het moment van de waarheid. Deze keer is het geen blessure, maar corona die hem parten speelt.