Loena Hendrickx
Volledig scherm
PREMIUM
Loena Hendrickx © PhotoNews

Loena Hendrickx (22) van verlegen meisje naast het ijs naar een diva erop: “Ik werd in m’n schooltijd gepest: ik werd niet aanvaard en zelfs uitgesloten”

Meer sportPeking, here she comes. Kunstschaatster Loena Hendrickx (22) is na haar brons op de Grand Prix in Turijn helemaal klaar om over drie maanden te schitteren op haar tweede Winterspelen. Tussen twee trainingen door spraken we met een gewoon meisje uit Arendonk dat op het ijs buitengewone zaken kan.

7 reacties

 • Corneel Antuma

  4 maanden geleden
  Een hele mooie frisse verschijning vanuit de Kempen we zijn allen trots en heel fier op u !
 • Stroobants Alexander

  6 maanden geleden
  Dan heb je die pesters een flinke neus gezet.
 • erik swaegers

  6 maanden geleden
  Veel succes top schaatster moet meer in de kijker komen ! Mooie dame topi! Juist alleen maar voetbal en fietsen op tv . 15 jaar geleden waren we ook goed in tennis met twee tennis iconen en dan werden ze wakker , het zelfde met onze echte gouden generatie judoka’s dan waren ze snel erbij om alles te laten zien . Dus Luna kampioen worden anders zien ze je niet staan op tv. Maar voor mij ben je al kampioen van mijn hart!
 • Vera Vangrinsven

  6 maanden geleden
  Prachtige sportvrouw in een discipline die heel veel doorzettingsvermogen vergt! Iedereen die ooit op schaatsen heeft gestaan en wat heeft rondgereden zou moeten beseffen hoe moeilijk dit is! Proficiat Loena, ik heb je vrije kür op de Franse tv gezien(ik woon in Frankrijk) en daar waren de commentaren super lovend ! Jammer dat men op de Vlaamse zenders enkel oog heeft voor een voetbal of een fiets, met soms ook nog F1…Ik kijk al uit naar de Olympische Spelen….
 • Chris Troch

  6 maanden geleden
  Een prachtige meid….. ziet er uit als een ijsfee 😁😁😁