Loena Hendrickx
Volledig scherm
PREMIUM
Loena Hendrickx © PhotoNews

Loena Hendrickx (22) van verlegen meisje naast het ijs naar een diva erop: “Ik werd in m’n schooltijd gepest: ik werd niet aanvaard en zelfs uitgesloten”

Meer sportPeking, here she comes. Kunstschaatster Loena Hendrickx (22) is na haar brons op de Grand Prix in Turijn helemaal klaar om over drie maanden te schitteren op haar tweede Winterspelen. Tussen twee trainingen door spraken we met een gewoon meisje uit Arendonk dat op het ijs buitengewone zaken kan.

7 reacties

 • Corneel Antuma

  3 maanden geleden
  Een hele mooie frisse verschijning vanuit de Kempen we zijn allen trots en heel fier op u !
 • Stroobants Alexander

  6 maanden geleden
  Dan heb je die pesters een flinke neus gezet.
 • erik swaegers

  6 maanden geleden
  Veel succes top schaatster moet meer in de kijker komen ! Mooie dame topi! Juist alleen maar voetbal en fietsen op tv . 15 jaar geleden waren we ook goed in tennis met twee tennis iconen en dan werden ze wakker , het zelfde met onze echte gouden generatie judoka’s dan waren ze snel erbij om alles te laten zien . Dus Luna kampioen worden anders zien ze je niet staan op tv. Maar voor mij ben je al kampioen van mijn hart!
 • Vera Vangrinsven

  6 maanden geleden
  Prachtige sportvrouw in een discipline die heel veel doorzettingsvermogen vergt! Iedereen die ooit op schaatsen heeft gestaan en wat heeft rondgereden zou moeten beseffen hoe moeilijk dit is! Proficiat Loena, ik heb je vrije kür op de Franse tv gezien(ik woon in Frankrijk) en daar waren de commentaren super lovend ! Jammer dat men op de Vlaamse zenders enkel oog heeft voor een voetbal of een fiets, met soms ook nog F1…Ik kijk al uit naar de Olympische Spelen….
 • Chris Troch

  6 maanden geleden
  Een prachtige meid….. ziet er uit als een ijsfee 😁😁😁
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Menen klopt Roeselare op de Volleyproms: 21-jarige Rotty verkozen tot Rookie én Speler van het Jaar, Frank Depestele is beste coach
  Volleybal

  Menen klopt Roeselare op de Volley­proms: 21-jarige Rotty verkozen tot Rookie én Speler van het Jaar, Frank Depestele is beste coach

  Niet Roeselare, dat met een 13de kampioenstitel zich op het terrein de sterkste had getoond, maar Menen – de verrassende underdog die met z’n onbevangenheid en enthousiasme alle sympathie afdwong – ging met de meeste prijzen lopen op de Volleyproms. Bingo voor de 21-jarige Seppe Rotty, verkozen tot Speler van het Jaar en ook Rookie én voor coach Frank Depestele.