Stefan en Liam Everts.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan en Liam Everts. © Joel Hoylaerts / Photonews

Liam Everts (17) maakt debuut in WK-klasse met vader Stefan als trainer: “Ooit word jij wereldkampioen” - “Maar geen tien keer zoals jij, da’s belachelijk veel”

MotorcrossZo vader, zo zoon. Vijftien jaar na het afscheid van Stefan Everts (48), is Liam Everts (17) zondag aan zijn debuut in de WK-klasse toe. Op Sardinië rijdt hij voor het eerst mee in de MX2. “Het doel is om wereldkampioen te worden. Het zal niet voor dit jaar zijn, of het jaar erop, maar misschien erna... Als ik elk jaar verbeter, dan komt dat wel vanzelf.” Zeker met een legende als trainer.

8 reacties

 • Thierry Piette

  1 maand geleden
  De politiekers zouden beter eens nakijken hoeveel de MX sport jaarlijks in de staatskas doet belanden aan BTW, belastingen, accijnzen, etc, etc. Misschien dat ze dan opeens wel plaats vinden om extra circuits bij te bouwen. Als in Italië een permanent circuit in de duinen kan, waarom kan dat dan hier niet?
 • Tim Claes

  1 maand geleden
  Komt goed jonge geduld hebe
 • Willy Hermans

  1 maand geleden
  Nog betere 2 de manche met een 11 de plaats,SUPER👍👍👍👍
 • Willy Hermans

  1 maand geleden
  Super goede 1ste manche met een dik verdiende 16 de plaats,top👍
 • Willy Hermans

  1 maand geleden
  Veel succes Liam en geniet er vooral van😜
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Geen Belgisch succes op dag 2 van PDC Super Series 7: Van den Bergh kan glansprestatie niet herhalen, Huybrechts klopt topper maar sneuvelt ook snel
  Darts

  Geen Belgisch succes op dag 2 van PDC Super Series 7: Van den Bergh kan glanspres­ta­tie niet herhalen, Huybrechts klopt topper maar sneuvelt ook snel

  Na de eindzege van Dimitri Van den Bergh dinsdag een minder succesvolle dag voor de Belgen op het 25ste Players Championship-toernooi van de PDC Super Series 7. Van den Bergh (PDC 5) ging er in de tweede ronde uit na 5-6-verlies tegen Wayne Jones (PDC 70). Ook Kim Huybrechts (PDC 34) overleefde slechts één wedstrijd. Eerst klopte hij wel topper James Wade (PDC 4) met 3-6, maar nadien verslikte ‘The Hurricane’ zich in Martin Thomas, het nummer 127 van de wereld. Het werd 5-6. Mike De Decker (PDC 72) en Geert de Vos (PDC 110) verloren in hun openingsronde na nederlagen tegen respectievelijk Brendan Dolan (PDC 26) - 6-2 - en Steve Brown (PDC 98), 5-6.
 3. Diamanten NBA-jubileum start morgennacht, maar het schittert nog niet: van geweigerde vaccins tot opstandige speler en nieuwe ‘big threes’
  NBA

  Diamanten NBA-jubileum start morgen­nacht, maar het schittert nog niet: van geweigerde vaccins tot opstandige speler en nieuwe ‘big threes’

  Morgennacht is het weer zover: de start van een nieuw NBA-seizoen. Nummer 75. Een diamanten jubileum. Michael Jordan — wie anders? — won in 1997 de gouden 50ste editie, de LA Lakers de zilveren 25 jaar eerder. Een voorbode voor LeBron James, Anthony Davis en Russell Westbrook? Daarvoor moeten ze alleszins langs de Milwaukee Bucks, die nummer 74 wonnen, en met hun Finals MVP, Giannis Antetokounmpo, op zoek gaan naar een verlenging van die titel. Zij worden in het oosten opgewacht door de Brooklyn Nets, zónder Kyrie Irving, en de Philadelphia 76ers, met dan toch Ben Simmons.