Vanessa Bryant met een vriendin, Sydney Leroux, aan het gerechtsgebouw.
Volledig scherm
Vanessa Bryant met een vriendin, Sydney Leroux, aan het gerechtsgebouw. © AP

“Leef elke dag in angst dat foto’s ergens opduiken”: weduwe van Kobe Bryant getuigt in tranen over beelden die werden genomen na helikopter­crash

Meer sportGisteren kwam Vanessa Bryant (40), de weduwe van de verongelukte Kobe Bryant, aan het woord in het proces tegen enkele agenten van Los Angeles County. De hulpverleners hadden vlak na de fatale helikoptercrash op 26 januari 2020 foto’s gemaakt van onder meer Kobe en diens dochter Gianna Bryant (13). “Ik leef elke dag in angst dat de beelden plots op sociale media verschijnen.”

1 reactie

 • Kurt C.

  4 maanden geleden
  Schandalig tegenwoordig die rotte sociale media...op ALLE vlakken. Er moet dringend ingegrepen worden.
 1. BASKET ACTUA. Champions League: stunt bij Turkse Galatasaray levert Oostende kwalificatie op *
  BASKETBAL
  2

  BASKET ACTUA. Champions League: stunt bij Turkse Galatasa­ray levert Oostende kwalifica­tie op *

  Geen Champions League-campagne zonder Europese stunt voor Oostende. Gisteren zette de landskampioen een geweldige krachttoer neer uit bij Galatasaray. Getipt als eindwinnaar, maar gisteren gevloerd door Oostende. Verdiend. Uitblinkers te over: Van der Vuurst, Gillet en Thurman. En met een verbluffende Buysse als matchrevelatie. Meteen is Oostende verzekerd van kwalificatie voor de volgende ronde.
 2. “Als het bondsparket mij had laten doen, was er al lang beslissing gevallen”: ook Sportminister Weyts blijft wachten op rapport bondstrainer Gert Vande Broek
  VOLLEYBAL
  1

  “Als het bondspar­ket mij had laten doen, was er al lang beslissing gevallen”: ook Sportminis­ter Weyts blijft wachten op rapport bondstrai­ner Gert Vande Broek

  Bijna een jaar na de beschuldigingen van ex-speelsters over psychisch grensoverschrijdend gedrag bij bondscoach Gert Vande Broek blijft het wachten op het rapport van de bondsparket van Volley Vlaanderen. Dat zorgt niet alleen voor irritatie in de sportwereld maar ook in politieke kringen, zoals bij Vlaams Sportminister Ben Weyts: “Als ik zie hoe lang het duurt, ben ik toch wel ontgoocheld dat ze mij niet lieten begaan.”
 1. Hoe Team Belgium z’n olympische atleten naar glorie begeleidt. Deel 1, de diëtiste: “Soms moet ik beloftes van 17 jaar intomen: ‘Je moét niet alles afwegen’”
  OLYMPISCHE SPELEN

  Hoe Team Belgium z’n olympische atleten naar glorie begeleidt. Deel 1, de diëtiste: “Soms moet ik beloftes van 17 jaar intomen: ‘Je moét niet alles afwegen’”

  In topsport zijn het de details die tellen, die het verschil kunnen maken tussen wel of geen (gouden) medaille. En dus zet het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) meer dan ooit in op de omkadering van z’n atleten. Tijdens de stage in Belek spraken we met de experten die elk hun steentje bijdragen in de successen, zoals diëtiste Stephanie Scheirlynck. “Helemaal van ground zero start ik nu ook niet. Laat ons zeggen dat ik het terrein aan het verkennen ben.”