Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Koning Filip vaart mee met Olympische roeiers

Meer sportTim Brys en Niels Van Zandweghe, voorlopig de enige Belgische roeiers die zich al wisten te plaatsen voor de Olympische Spelen van Tokio, kregen steun vanmorgen op training van koning Filip. Met het bezoek wou de koning de twee atleten, maar ook alle Olympiërs van Team Belgium, een hart onder de riem steken tijdens hun voorbereiding van de Spelen in een heel onzekere context.

1 reactie

 • Stefaan Jans

  2 maanden geleden
  Mooi zo. Het moeten niet altijd de wereldsporten voetbal en wielrennen zijn die alle mediabelangstelling en waardering krijgen. Roeisport is keihard en het zijn topatleten !
 1. Bizarre ontknoping in vrouwenbasketbal: bond roept Namen uit tot kampioen na forfait in finale van Castors Braine
  Meer sport

  Bizarre ontknoping in vrouwenbas­ket­bal: bond roept Namen uit tot kampioen na forfait in finale van Castors Braine

  De raad van bestuur van Basketball Belgium heeft nota genomen van de beslissing van Castors Braine om niet aan te treden tegen Namen in de enige nog overgebleven finalewedstrijd voor de Belgische titel in het vrouwenbasketbal en roept bijgevolg Namen uit tot Belgisch kampioen, zo maakte de federatie bekend. De Waals-Brabantse club heeft af te rekenen met een coronagolf.
 1. Remco-mania: Italiaanse koersfans vol lof over Evenepoel, “de toekomst van het wielrennen”
  Play
  Giro
  3

  Rem­co-ma­nia: Italiaanse koersfans vol lof over Evenepoel, “de toekomst van het wielrennen”

  12 mei
 2. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  4

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei